3 tips voor zoekmachine optimalisatie

0

In dit artikel geven wij je 3 simpele tips voor zoekmachine optimalisatie. Door deze tips te hanteren zal je sneller en hoger ranken in onze grote vriend: Google. Ook voor beginners op SEO gebied zijn deze tips gemakkelijk toe te passen op je website.

1.Content is king
Content is dé belangrijkste factor voor een goede positie in Google. Zonder content is het (bijna) niet mogelijk om een goede positie te verdienen in Google. Het is belangrijk dat de content op je website relevant is aan het onderwerp waarop je gevonden wilt worden. Ook moet de tekst geschreven zijn voor de bezoeker en duidelijk opgemaakt zijn met tags en afbeeldingen.

2.Verdien inkomende links
Zonder inkomende links is het moeilijk om te ranken in Google. Ons advies is dan ook om een aantal inkomende links te verdienen na je website. Vraag aan leveranciers en partners of je een linkje op hun website mag hebben. En meld je aan bij bedrijvengidsen als Hotfrog, die zorgen voor een inkomend linkje. Daarnaast krijg je ook een eigen bedrijfspagina die bezoekers doorstuurd.

3.Optimaliseer de afbeeldingen
Tot slot is het belangrijk om de afbeeldingen op je website een relevante alt-tag mee te geven. Deze beschrijving kan je gemakkelijk aan de afbeelding geven en laat Google weten waar de afbeelding over gaat. Hierdoor zal je beter gevonden worden.

Share.

About Author

Leave A Reply