Abraham versiering: alle opties op een rij!

0

50 jaar is een mijlpaal! Dit mag zeker gevierd worden. Als een man 50 jaar wordt, is de standaard uitdrukking dat hij Abraham gezien heeft. Met Abraham versiering verras je de jarige met grappige en leuke decoratie voor binnen en buiten. Maar welke opties zijn er allemaal voor de aankleding? Waarschijnlijk ben je al bekend met de grote Abraham pop in de tuin, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden op het gebied van decoratie. Wij zetten alle opties voor je op een rij.

Abraham opblaaspop

De Abraham opblaaspop is in vele varianten te huur. Deze grote pop zet je neer in de voortuin, zodat iedereen kan zien dat er vandaag een bijzonder feestje gevierd wordt. Doordat er zoveel soorten poppen zijn om uit te kiezen, vind je er gemakkelijk een die past bij de leefstijl van jouw Abraham. Kies bijvoorbeeld voor een Abraham pop die op een grasmaaier zit of die uit een biervat springt. De gasten zullen jouw huis niet snel voorbijlopen met deze metershoge pop in de tuin!

Ballonnen

Geen feestje is compleet zonder ballonnen. Met speciale Abraham ballonnen blijf je goed in het thema van jouw feestje. Zo staat er bijvoorbeeld het getal 50 op de ballonnen, of zijn deze voorzien van de afbeelding van een Abraham. Vaak zijn de ballonnen te combineren met andere leuke decoratieve items voor binnen. Zo maak je het gezellig in de feestruimte met markeerlinten, huldeborden en bijpassende bordjes en bekers met 50 erop. Je wordt maar één keer 50 dus wees niet bang om erop los te combineren!

Vlaggetjes en slingers

Van een mega grote vlag met Abraham erop om boven de ingang te hangen tot decoratieve spiralen met 50 jaar aan de onderkant: met vlaggetjes en slingers versier je de feestruimte of bijvoorbeeld de tuin in een handomdraai. Dit is een effectieve en goedkope manier om sfeer aan te brengen en het feestje echt in thema te houden.

Abraham versiering

Versiering voor de Abraham

We hebben het nu over de aankleding van de feestruimte gehad, maar de Abraham zelf moet natuurlijk ook opvallen. Met een grote Abraham stropdas staat de jarige job altijd in het zonnetje. Ook kun je hiermee de Abraham pop verder aankleden. Of haal Abraham maskers in huis voor alle andere feestvierders. Met een Abraham hoed of 50 jaar bril kleed je de jarige verder aan. Zo zal iedereen direct weten wie het feestvarken van de dag is.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de jarige Abraham? Lees dan ook: Leuke cadeaus voor mannen; 3 originele cadeau ideeën voor hem.

Share.

About Author

Leave A Reply