De 3 leukste cadeaus om te geven aan mannen

0

Lastig kan het zijn hè? Een cadeau geven aan een man. Voor vrouwen zijn mensen om een of andere reden snel klaar, maar aan een man is het toch een beetje moeilijker. Een leuke set kaarsen of bodylotion geef je wat minder snel aan je mannelijke sociale contacten. Vaak weet je dat een fles sterke drank het wel goed zal doen, maar hoe kleed je dat nou weer leuk in? Wij helpen je met inspiratie opdoen voor leuke cadeaus specifiek voor mannen. Er zijn online natuurlijk talloze tips voor cadeaus voor hem, in dit blog lees je alleen de 3 beste keuzes.

1.      Sterke drank

Nou goed, die sterke drank dus, dat is vaak voor een man een goede keuze. Je kunt het trouwens ook wat minder sterk aanpakken, een set speciaalbiertjes wordt door veel mannen ook op prijs gesteld. Maar een goede whisky, een fles lekkere port of een bijzondere wodka is natuurlijk ook leuk. Je kunt tegenwoordig heel mooie geschenksets krijgen en zeker als jullie samen als hobby het proeven van sterke dranken hebben of als jullie een mooi verhaal delen is het extra leuk om zo’n cadeau te geven.

2.      Een sportief cadeau

Is jouw mannelijke contact een echte sportieveling? Zoek het dan in die hoek met een origineel cadeau. Het kan zo simpel zijn als een nieuw bandje voor zijn favoriete sporthorloge. Zodat het horloge niet verandert, maar de looks wel. Of vergroot een foto uit van een sportieve prestatie van het feestvarken. Natuurlijk kun je ook samen sportief gaan doen, een workshop of proefles van een totaal nieuwe sport daagt jullie allebei uit, levert een leuke herinnering op en het is ook gewoon ontzettend gaaf om te doen toch?

3.      Een sociaal cadeau

Omdat het soms veel leuker is om een ervaring cadeau te doen dan een fysiek product, kun je ook eens nadenken over wat jullie met elkaar delen. Misschien houden jullie allebei van bijzonder eten of gaan jullie helemaal los op de muziek van een specifieke artiest. Denk eens na over wat je samen zou kunnen gaan doen om elkaar weer eens te spreken en mooie herinneringen te maken. Een concert bezoeken, een nieuw restaurant ontdekken of de sportieve uitdaging waar we het al eerder over hadden.

Wat je ook kiest, zorg dat je goed nadenkt over de ontvanger van je cadeau en laat je presentje daar mooi bij aansluiten. Dan weet je zeker dat je altijd goed zit.

Share.

About Author

Leave A Reply