De perfecte combinaties met gietvloeren

0

Een gietvloer is een vloer die functioneel is en zorgt voor een strak uiterlijk. Zowel in uw huis als voor  uw bedrijf is een gietvloer de ideale vloer die u middels combinaties geheel naar eigen wens kan samenstellen. U kunt hierbij denken aan:

  • Vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Logo in de vloer
  • Antislip laag

In deze blog gaan we dieper in op de mogelijkheden die u heeft met een gietvloer.

Vloerverwarming

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming zijn de perfecte combinatie. Een gietvloer is vrij dun waardoor de oppervlakte snel verwarmd wordt. Deze opgenomen warmte wordt verspreid en afgegeven naar de omgeving. Door de snelle verspreiding is de kamer in een korte tijd op temperatuur en gaat er weinig energie verloren. De combinatie vloerverwarming en een gietvloer resulteert in energiebesparing.

gietvloer

Geluiddempend

In vergelijking met een houten of stenen vloer is een gietvloer al redelijk geluiddempend. Door middel van een extra toplaag kunt u d e vloer extra geluiddempend maken.

Uw logo in de vloer

Het is ook mogelijk om een gietvloer te voorzien van uw logo. Op deze manier geeft u uw bedrijf een persoonlijke touch.
Bij binnenkomst maakt u met uw bedrijf gelijk persoonlijk contact met de mensen die binnen komen.

logo in de vloer 

Antislip laag

Uw gietvloer kan voorzien worden van een antislip laag. Door middel van een dunne toplaag die over de gietvloer wordt aangebracht glijdt u minder snel uit en is de vloer vuil- en waterafstotend.
Deze toplaag bestaat uit een kunststof harslaag met korrelachtig structuur.

 Antislip laag 

Uw eigen gietvloer

Met een gietvloer heeft u verschillende mogelijkheden om deze persoonlijk te maken, helemaal naar eigen wens. Heeft u vragen over de combinaties of wilt u een vrijblijvende offerte? Bekijk dan deze website.

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply