Dit is wat je moet weten over Google Partner

0

Ben jij al bekend met Google Partner? Als ondernemer kan je er namelijk veel voordelen aan behalen voor jouw online marketing. Deze partners weten namelijk precies wat er nodig is om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen met jouw website en hoe je jouw advertenties voor een zo breed mogelijk publiek kunt inzetten. Er bestaan verschillende partners, waaronder ook GMU Online. Maar wat houdt het eigenlijk in en hoe kun je er als ondernemer voor zorgen dat je de beste resultaten krijgt? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat ook jij gelijk aan de slag kunt gaan met een van de partners.

Google Partner met verschillende certificeringen

Een Google Partner is een online marketingbureau. In tegenstelling tot de normale marketingbureaus zijn er echter professionals in dienst die getraind worden door Google. Om te weten te komen of een bureau aangesloten is bij de zoekmachine kun je op zoek gaan naar de badge op de website. Er is namelijk een speciale Google Partner badge beschikbaar. Daarbij moet je wel goed op gaan letten wat het bedrijf allemaal kan. Er zijn namelijk meerdere certificaten te verkrijgen, waardoor een marketingbureau ook andere specialisaties kan hebben.

De certificeringen moeten regelmatig vernieuwd worden

De certificeringen voor een Google Partner verschillen aanzienlijk. Zo kunnen er bijvoorbeeld certificaten behaald worden voor Google AdWords en Google Analytics. Bij AdWords moeten de professionals bewijzen dat ze met de gevorderde functies van het programma overweg kunnen. Ten minste iemand in het bedrijf moet dit certificaat in het bezit hebben om partner te worden. Daarbij moeten de professionals ook regelmatig opnieuw de schoolbanken in. De certificaten verlopen namelijk. Een regelmatige deelneming aan de certificering is daarom wel een vereiste. Een marketingbureau houdt hiermee ook direct de kennis over de zoekmachine up-to-date.

Verschillende gebieden om in te specialiseren

Verschillende gebieden om in te specialiseren

Als Google Partner kan de kennis op verschillende gebieden up-to-date worden gehouden. Zo kunnen professionals aan de slag met search advertising, display advertising, mobile advertising, video advertising, Google shopping en Google Analytics. De professionals kunnen zelf bekijken waar ze zich in willen specialiseren en welke diensten er uiteindelijk aangeboden gaan worden. Als ondernemer zou je hier ook aan deel kunnen nemen, zodat je geen professional in hoeft te schakelen. Wel ga je hier dus extra tijd aan kwijt zijn voordat je een partner wordt. Het kan op de langere termijn echter wel veel geld gaan schelen.

De voordelen die te behalen zijn

Als je Google Partner wilt worden of een marketingbureau in wilt schakelen dat partner is, dan kun je gelijk veel voordelen behalen. Het bureau weet namelijk precies welke kwaliteiten er benut kunnen worden en op welke manier de beste diensten aan de klant kunnen worden gegeven. Ook heeft het marketingbureau de gelegenheid om samen te werken met specialisten. Online campagnes worden daarom altijd op een goede manier toegepast en als ondernemer kun je hier jouw winsten uit behalen. Jouw doelgroep weet jou direct te vinden wanneer de advertenties zichtbaar zijn in de zoekmachine.

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply