Duofiets van 4Wieler

0

Er zijn oneindig veel fysieke, ecologische en logistieke redenen waarom het beter is om op een fiets te springen dan om een auto te rijden. Auto’s zijn duur. Ze hebben onderhoud nodig, verstoppen de wegen en vervuilen de lucht. Maar fietsen kan inspannend zijn en je zit niet naast elkaar zoals in een auto. Nu niet meer! Met de elektrische duofiets van 4Wieler fiets je naast elkaar.

Revolutionair en esthetisch ontwerp

Het revolutionaire ontwerp van de elektrische duofiets van 4Wieler maakt het mogelijk om de vreugde van het fietsen samen met je vrienden of familieleden te ervaren. Met de duofiets van 4Wieler kunt u namelijk gemakkelijk een gesprek voeren terwijl u rijdt! Door het ontwerp is balanceren niet meer nodig en kunt u mobiel zijn én genieten van het fietsen, ongeacht eventuele beperkingen of leeftijd.

Fiets verder elektrisch!

Stelt u zich de sensatie voor van de wind die in uw gezicht waait en de sensatie van het rijden op het platteland of door het stadspark op zo’n “nette” machine, nu ook elektrisch! Het ontwerp van deze fiets legt minder stress op uw rug, knieën en heupen. Dit is een stuk aangenamer voor mensen met artritis en andere lichamelijke klachten die fietsen moeilijker maken. De ergonomische zithouding met lendensteun zorgt voor een supergezellige rit.

De goede kant op

Alleen de bestuurder kan sturen, zodat er nooit meer getwijfeld wordt aan waar hij of zij heen moet. Wissel van stoel en ervaar om de beurt dat je aan het roer staat en de controle hebt.

Comfortabel en stevig

  • Het zitje van de elektrische duofiets van 4Wieler past zich aan uw maat aan als een autozitje dat heen en weer beweegt. Het in- en uitstappen is eenvoudig omdat de instap laag is.
  • Dankzij de side-by-side constructie heeft de bestuurder een goed zicht op zowel de bijrijder als de weg. De bijrijder is ook vrij om veilig rond te kijken, van het uitzicht te genieten en fit te worden!
  • De pedalen kunnen in en uit de “trap-/aandrijfmodus” worden vergrendeld:
  • De passagier kan zelf bepalen hoeveel hij/zij trapt of gewoon een pauze inlassen terwijl de bestuurder de duofiets soepel over de paden trapt.

Kwaliteit en veiligheid

  • Het duofiets frame wordt geleverd met garantie!
  • Het wordt geproduceerd door 4Wieler in Nederland, de thuisbasis van de fietsindustrie.
  • Met jarenlange productie-ervaring maakt 4Wieler gebruik van een geautomatiseerd robotlassysteem om het frame te monteren.
  • De dubbele hydraulische schijfremmen achteraan en een secundair trommelremsysteem vooraan zorgen voor voldoende remkracht.
  • Het achterdifferentieel in combinatie met de geavanceerde fietstechnologie maakt het mogelijk om eenvoudig en comfortabel te trappen, wat zorgt voor maximale wendbaarheid met minimale inspanning. Afhankelijk van het vermogen van de passagier kan het nodig zijn om helmen en veiligheidsgordels toe te voegen.
Share.

About Author

Leave A Reply