Een staande of een hangende badkamerkast?

0

Over het aanschaffen van een badkamermeubel moet niet te makkelijk gedacht worden. De badkamermarkt is enorm uitgebreid, met zoveel verschillende opties dat je bijna niet meer weet waar je nou eigenlijk precies naar op zoek was. Je kunt een hangende badkamerkast kiezen, een staande, met een ingebouwde spiegel, met of zonder deuren en dan heb je nog de vele diverse ontwerpen en kleuren en materialen die gebruikt worden om elke kast uniek te maken.

Een multifunctioneel meubel

Een hangende of staande badkamerkast is niet zomaar een meubel. Het heeft vele doelen en is bijna een onmisbaar hulpmiddel tijdens je dagelijkse ochtend,- en avondroutine. Naast dat je er al je toiletspullen in kwijt kunt, is het ook mogelijk dat je badkamerkast uitgerust is met een spiegel of extra verlichting. Als je een hangende badkamerkast boven de wasbak hebt hangen kan dit enorm nuttig zijn voor tijdens het scheren. Je hebt alle scheerspullen binnen handbereik terwijl je voor de spiegel staat, en dankzij het licht kun je beter zien waar je scheert. Een staande badkamerkast kan daarentegen weer dienst doen als opslagplaats voor handdoeken en andere grotere spullen.

Denk aan de ruimte

Hoewel een staande badkamerkast groter is en er dus meer spullen in opgeslagen kunnen worden, is deze kast niet ideaal voor in iedere badkamer. Vaak zijn badkamers de kleinste ruimte in een huis. Als daar nog een hele kast in geplaatst wordt, is de hele ruimte bijna vergeven. In dit geval is een hangende badkamerkast de perfecte oplossing. Het is dus niet verstandig om een kast te kopen zonder eerst na te denken over de afmetingen. Als je niet zeker bent wat wel en wat niet zal passen, moet je altijd opmeten hoeveel oppervlakte je maximaal wilt besteden aan een badkamerkast. Op die manier kun je altijd een passende staande of hangende badkamerkast in je badkamer plaatsen

Share.

About Author

Leave A Reply