Een verjaardagsfeest organiseren? Laat je inspireren!

0

Heb jij binnenkort een verjaardag te vieren? Laat je dan inspireren met goede tips. Want hoewel je het na je kindertijd misschien niet meer zo belangrijk vindt, het blijft een memorabel moment om te verjaren en dat mag gevierd worden. Pak lekker groots uit met een tof verjaardagsfeest waar je gasten het nog lang over zullen hebben. Heb je geen idee hoe j dat aan moet pakken of ontbreekt het je aan inspiratie voor spectaculaire en originele verjaardagsfeest ideeën? Lees dan vooral verder, wij inspireren je bij de organisatie van een gaaf verjaardagsfeest.

Pak groots uit met een themafeest

Het allerleukste is natuurlijk als iedereen even een heel nieuwe wereld binnenstapt op jouw verjaardag. Je kunt met z’n allen in een kringetje gaan zitten met een gebakje op schoot en later een schaal met worst en kaas rond laten gaan. Maar… wie wordt daar blij van? Niemand natuurlijk. Een verjaardag is een feestdag en daarbij mag je het lekker groot aanpakken. Zorg dat iedereen zich in een bepaalde stijl kleedt, maak een vette playlist die bij het thema past dat je gekozen hebt en kies allemaal lekker eten en drinken dat helemaal past bij de sfeer. Woon je niet zo groot of wil je je verjaardag ergens anders vieren? Ga dan voor de opties van een partytent huren. In Amsterdam altijd een goed idee, omdat het daar nogal wat geld kost om een kroeg af te huren, maar ook elders in Nederland fijn, omdat het weer in Nederland nou eenmaal niet altijd mee zit.

Nodig zoveel mogelijk mensen uit

Een verjaardag in je eentje vieren kan altijd nog, maar waarom zou je dat doen? Pak het juist lekker enthousiast aan en nodig iedereen die je kunt verzinnen uit. Natuurlijk je familie en goede vrienden, maar waarom niet ook je collega’s, voetbalteam en de beste vrienden van je kinderen? Over het algemeen geldt: ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd.’ Lekker aan de slag dus met uitnodigingen rondstrooien om het begin van jouw nieuwe levensjaar lekker uitgebreid te vieren.

Ga terug naar je jeugd

Hoe gaaf is het om op je verjaardag terug te blikken op het mooie leven dat je geleid hebt? Hield jij als kind enorm van films kijken? Hou een filmmarathon als verjaardagsfeest. Werd jij altijd dolblij van meezingen met Madonna met een haarborstel in je hand? Plan een karaoke-avond bij wijze van big party. Je kunt het zo gek niet verzinnen, als jij het vroeger leuk vond is het hartstikke gerechtvaardigd om er nu je verjaardag van te maken.

Je ziet het, een verjaardag vieren doe je wat ons betreft zo uitgebreid mogelijk. Maar er een mooi feestje van!

Share.

About Author

Leave A Reply