Ex terug winnen of uit elkaar gaan

0

Als een relatie niet lekker loopt kan het zijn dat jullie van elkaar aan het vervreemden zijn of dat jullie de hele tijd ruzie maken. Op dat soort momenten lijkt er weinig meer over te zijn van de liefde die er in het begin was tussen jullie. In een bepaalde fase van je relatie zijn dit allemaal dingen die je tegenkomt in een bepaalde fase van je relatie. Eenzaam voelen in een relatie en dan afvragen of het nog wel nut heeft om bij elkaar te blijven. Dit betekend niet dat jullie relatie over hoeft te zijn. Als jij jezelf terugziet in het stukje hierboven, dan kan je het oplossen. Jouw relatie heeft nog steeds zin, omdat deze problemen op te lossen zijn. Onderzoek wijst uit dat 78% van alle relaties worden verbroken en 38.8% van alle huwelijken stuklopen. Schokkende getallen, maar gelukkig zijn er uitgebreide programma’s ontwikkeld om te helpen bij relatieproblemen. Op deze manier krijgen koppels weer controle over hun relatie.

Een test om je relatie te redden

Tijdens een relatietest wordt er gekeken of er kansen zijn om je relatie te redden. Het resultaat van de test is een advies om je relatieproblemen op te lossen of dat je het beter kunt beëindigen. Het is tijdens een relatie test erg belangrijk om eerlijk te zijn. Het is niet de bedoeling dat er een antwoord wordt gegeven zoals je het zou willen. Een tip op dit te voorkomen is niet te kijken naar de puntentelling van de relatietest. Tijdens een relatie test komen verschillende onderwerpen aan bod, waarmee gekeken wordt of de relatie nog te redden is. Vaak wordt er tijdens de test aandacht besteed aan het vertrouwen in elkaar. Als je partner weg is geweest ben je dan achterdochtig of ben je niet bang dat hij iets achterhoudt. Ook wordt er gekeken naar aantrekkelijkheid en affectie. Heb je interesse in anderen of juist enkel voor je partner? Het komt voor in een relatie dat iemand fantaseert over anderen of geïnteresseerd is anderen. Dit zijn voorbeelden van onderwerpen en die worden gebruikt als indicatoren.

Een relatie op spanning door relatieproblemen

Wil jij je ex terug of heb je relatieproblemen? Dan is het verstandig om eens een relatietest te proberen. Let wel op, het is maar een test. De uitkomst van de relatietest is een advies. Je hoeft dit niet te zien als een opdracht. Waarschijnlijk is het wel verstandiger om het advies op te volgen, maar dit is geheel aan jullie zelf.

Share.

About Author

Leave A Reply