Geslaagd? 4 tips voor een onvergetelijk feestje

0

Of het nu van de middelbare school of het mbo, hbo of wo is: het is altijd een groot feest als je te horen krijgt dat je geslaagd bent. Je hebt er hard voor gewerkt, dus het is niet meer dan logisch dat je dit ook graag groots wilt vieren met vrienden en familie. Ben je nog niet helemaal zeker hoe je dit het beste kunt aanpakken? We geven je hieronder graag 4 tips voor een onvergetelijk afstudeerfeest! 

 

Onvergetelijk afstudeerfeest tip 1: Cocktails

Hoewel een biertje of wijntje het altijd goed doet, is het voor een examenfeest leuk om iets extra bijzonders te doen. Iets anders dan normaal, dus. Zo is het bijvoorbeeld een superleuk idee om bij je afstudeerfeest zelfgemaakte cocktails te serveren. Je hoeft natuurlijk niet alle cocktails zelf te maken, je gasten zullen het ongetwijfeld gaaf vinden om zelf ook aan de slag te gaan om een persoonlijke cocktail te maken. Zo is een onvergetelijk examenfeestje gegarandeerd!

 

Onvergetelijk afstudeerfeest tip 2: Café (af)huren

Heb je niet genoeg plaats thuis om je examenfeest daar te vieren? Huur dan een café af, zodat je zeker weet dat je alle ruimte hebt die je nodig hebt. Heb je nu juist wel genoeg ruimte om je examenfeest thuis in je tuin te vieren, maar mis je bepaalde benodigdheden die nodig zijn voor een afstudeerfeest, zoals een bar? Dan is het zeker een leuk idee om een opblaasbaar café te huren. Opblaasbare cafés komen in allerlei formaten én thema’s, dus er zit ongetwijfeld iets bij dat je leuk vindt.

 

Onvergetelijk afstudeerfeest tip 3: Themafeest

Over thema’s gesproken… Heb je al wel eens gedacht aan een themafeest voor je afstudeerfeest? Kies allereerst een thema dat jou leuk lijkt; het is tenslotte jouw feestje. Het thema kan dus van alles zijn, van prinsessen tot horror. Vraag vervolgens of je gasten allemaal verkleed willen komen volgens jouw thema, haal versieringen die passen bij het thema en je bent klaar voor een onvergetelijk examenfeest. Gegarandeerd dat jij en je gasten de grootste lol zullen hebben om jullie leuke outfits.

 

Onvergetelijk afstudeerfeest tip 4: Begin op tijd

Afstuderen is een belangrijke mijlpaal in je leven, en het is daarom ook logisch dat je dit graag met al je vrienden wilt vieren. Daarom is het bij het organiseren van je afstudeerfeest van groot belang dat je op tijd begint met plannen, en daar hoort ook het op tijd versturen van je uitnodigingen bij. Als je dit op tijd doet, kun je er zeker van zijn dat iedereen die je er graag bij wilt hebben, er ook bij kan zijn.

 

(Alvast) van harte gefeliciteerd met je slagen en veel feestplezier! 😉

Share.

About Author

Leave A Reply