Opblaasbare feesttent: dit zijn de mogelijkheden

0

Er zijn genoeg redenen te bedenken om een feestje te geven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan je afstuderen, een housewarming, jubileum of een verjaardag. Natuurlijk is het een mogelijkheid om je feest in huis te vieren, maar wat nou als je veel vrienden, collega’s en familie hebt die je het liefst allemaal wilt uitnodigen? De kans is dan aanwezig dat het niet allemaal in je huis gaat passen. Of: het past wel in je huis, maar je bent bang voor de rommel die het achter zal laten. In zo’n geval kun je ervoor kiezen om een handige opblaasbare feesttent te huren en het feest in je tuin te vieren! Benieuwd welke mogelijkheden voor het huren van een opblaasbare feesttent er zoal zijn? Lees dan vooral verder.

Opblaasbare feesttent: De Biergarten

De opblaasbare partytent komt in vele vormen en maten, dus je kunt ongetwijfeld iets vinden dat perfect past bij wat jij wilt. Ben je bijvoorbeeld gek op het Oktoberfest, gaat een biertje er bij jou altijd wel in en heb je een paar lederhosen in de kast hangen? Dan is een opblaasbare feesttent in de vorm van een Biergarten wellicht de perfecte plek voor jou en je vrienden om een heerlijk feest te vieren!

Opblaasbare feesttent: Het party café

Wil je graag zelf beslissen hoe je de opblaasbare partytent aankleedt en welk thema je gaat gebruiken? Dan is het party café de beste optie voor jou. Een opblaasbaar party café geeft je genoeg ruimte om tafels en stoelen of statafels klaar te zetten, maar komt verder niet met een direct thema. Dat geeft jou dus alle ruimte om zelf creatief te worden en de opblaasbare feesttent precies zo in te richten als jij zelf wilt!

Opblaasbare feesttent: Tropicana

Ben je wel toe aan wat warmte en een tropische sfeer? Dan is een opblaasbare tropicana tent de perfecte plek voor jouw feest! Vraag je gasten om te komen in tropische kleren met bloemenkettingen en maak heerlijke tropische cocktails en een met een playlist vol zwoele zomerhits klaar. Gegarandeerd dat jij dan het feest van het jaar zult geven!

Tot slot, een bonustip:

Als je de perfecte opblaasbare partytent hebt uitgekozen en alles gereed hebt gemaakt voor je feest, dan willen we je nog een laatste bonustip geven. Vergeet niet om je tuin ook klaar te maken voor je feest en de nodige klusjes in de tuin te doen, zodat alles er tiptop uit ziet!

Share.

About Author

Leave A Reply