Tips voor verhuizen

0

Vrijwel niemand houdt ervan maar toch doen we het gemiddeld eens in de acht jaar; verhuizen. Of je nou groter, kleiner, moderner of klassieker gaat wonen, verhuizen is en blijft een crime. Een dure grap ook overigens maar dat nog even daar gelaten. Hierbij wat tips om de verhuizing wat gemakkelijker te maken.

Adres wijzigen

Het oude adres moet gewijzigd worden maar zie maar eens uit te vinden wie dit adres nu allemaal gebruikt. Een paar bedrijven en kennissen waar je veel van hoort, zijn makkelijk te benaderen om het adres te wijzigen. Maar voor al die anderen is het lastig te wijzigen omdat je simpelweg niet weet wie nou precies het oude adres nog gebruikt. De verhuisservice van PostNL biedt dan uitkomst. Hiermee wordt post doorgestuurd naar het nieuwe adres. Dit kan je een paar maanden doen om zeker te zijn dat je alle post ontvangt. De kosten voor deze service zijn relatief laag. Dit kan al voor 4 euro voor een maand.

Busje huren

Een verhuizing kan je natuurlijk uitbesteden aan een verhuisbedrijf. Dit heeft zijn voordelen maar is prijzig. Zelf verhuizen is veel jongeren en starters dan de oplossing. Maar dit houdt wel in dat je degelijk vervoer moet regelen. Een busje huren is niet al te duur. Vaak kom je rond de 60 euro per dag uit waarbij de eerste 100 km gratis is.

Opslag

Spullen die eigenlijk niet meeverhuist maar ook niet weggegooid moeten worden? Dan is tijdelijke opslag een optie. Bij tijdelijke opslag draait het om veiligheid en bereikbaarheid. Een mooie speler in deze branche is het bedrijf PickupBox. Dit bedrijf biedt tijdelijke opslag met haal- en brengservice aan. Dit is ideaal want je hoeft geen busje te huren voor en brengen en halen van je spullen. Gaan we rekenen? Dan blijkt dat PickupBox goedkoper is dan een bedrijf als Citybox of Shurgard. Vanaf 89 euro zijn je spullen opgehaald, opgeslagen en worden ze gebracht als je ze weer nodig hebt.

Afval

Een verhuizing, hoe goed je die ook plant, levert afval op.  Een particuliere verhuizing valt nog wel te behappen, bedrijfsmatig staat een verhuizing garant voor een hoop afval. Een specialist op het gebied van bedrijfsafval is Milieu Service Nederland. Een afvalcontainer wordt bij je thuis of op bedrijf afgeleverd en de volgende dag opgehaald om naar de afvalverwerking te gaan. Verhuizen zonder zelf het afval te hoeven afvoeren, is wel zo gemakkelijk.

Verhuizen blijft stressen maar hopelijk heb je met deze tips wat verlossing in een drukke periode.

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply