Vijf hobby’s voor echte mannen

0

We werken bijna allemaal. De huur of de hypotheek zal toch echt betaald moeten worden. Maar we leven natuurlijk niet om te werken, dat zou extreem saai zijn. Daarom hebben de meeste mensen hobby’s. Samen met gelijkgezinden met eenzelfde iets bezig zijn is voor veel mensen een ontsnapping uit de dagelijkse sleur. Het is dan wel 2019, maar sommige hobby’s zijn meer voor vrouwen en anderen zijn meer voor mannen. Zoek jij nog inspiratie voor een nieuwe hobby? Wij hebben vijf hobby’s voor mannen op rij gezet.

1 Voetbal

Het is misschien een inkopper, maar voetbal is een sport die nog niet gemengd is. Er is dan ook een groot gedeelte van de bevolking die zich steeds meer interesseert voor het vrouwenvoetbal, misschien is het wel eens tijd om te kijken naar een optie tot gemengde teams in het voetbal! Samen met je teamgenoten strijden om die drie punten. Technieken uitproberen die je van de topspelers hebt afgekeken om daarna lekker de derde helft de vieren in de kantine.

2 Drones vliegen

Het is misschien een nieuwere hobby, maar je kan de populariteit van drones tegenwoordig niet meer ontkennen. Het onder de knie krijgen van de besturing is de eerste stap. Wanneer dat je eindelijk gelukt is kun je je gaan focussen op het racen of zelfs het fotograferen of filmen op grote hoogte! Met bijvoorbeeld de DJI Mavic 2 Pro schiet je de mooiste plaatjes vanuit de lucht.

3 Gamen

Hoewel vrouwen tegenwoordig niet meer zo schunnig zijn voor games als vroeger is gamen nog steeds een stereotiep mannen hobby. Potjes FIFA met je vrienden met wat biertjes erbij, of online League of Legends om de rankings op te klimmen, het kan allemaal.

4 Rugby

Beuken, rennen, gooien, rugby heeft het allemaal. Niet voor mannen met een lage pijngrens die niet van modder houden. Het is wel belangrijk dat rugbyers op werk uitleggen dat ze in het weekend aan rugby doen, want ze kunnen nog wel eens met een blauw oog verschijnen.

5 Motor rijden

Voel je de wind al door je haren? Met een leren jack op zo’n mooie Harley Davidson, mannelijker kan bijna niet. En als je dan ook nog eens met een aantal vrienden op pad gaat is het helemaal mooi. Je bent zo de hele dag zoet! Het nadeel is wel dat het met slecht weer minder te doen is.

Share.

About Author

Leave A Reply