4 leuke tips voor een winter tuinfeest

0

Je bent vast al wel eens naar een mooi, sfeervol winter tuinfeest geweest. En misschien denk je nu wel ‘hee, dat wil ik ook doen!’ Mocht je nou inderdaad zelf ook een winter tuinfeest willen organiseren, maar kun je nog wel wat tips gebruiken, lees dan vooral even verder. In dit blog geven we je namelijk 4 tips voor een geweldig winter tuinfeest.

 

Tip 1: Kies een dagdeel

Voordat je je winter tuinfeest daadwerkelijk gaat organiseren, is het goed om eerst alvast te bepalen wat voor soort feest je wilt gaan geven. Wil je bijvoorbeeld een winterse picknick in een sfeervolle partytent geven in de middag? Dan heb je uiteraard andere zaken nodig dan wanneer je ’s avonds een borrel wilt geven. Het is bij het organiseren van een winter tuinfeest daarom goed om eerst te bepalen wat je wilt vieren en wat voor soort winter tuinfeest daarbij past.

 

Tip 2: Maak er een themafeest van

Wat je nu ook wilt vieren met jouw winter tuinfeest, een themafeest is altijd een goed idee! Kies een thema dat goed bij jou past, of juist goed past bij hetgeen je te vieren hebt, en vraag je gasten om gepast gekleed te komen. Zorg daarnaast voor leuke bijpassende themaversieringen, en je kunt rekenen op een geslaagd winter tuinfeest!

 

Tip 3: Breng warmte op je winter tuinfeest

Het zit natuurlijk al in beetje in het woord: bij een winter tuinfeest kun je kou verwachten. Zorg er bij het organiseren van je winter tuinfeest dus voor dat je jezelf en je gasten daartegen beschermt. Dat kan onder andere door een partytent te huren, daarmee zorg je ervoor dat jullie beschut staan van de kou en eventuele andere weersomstandigheden zoals regen. Daarnaast is het verstandig om voor een winter tuinfeest ook terrasverwarmers te huren. Zo staan jullie niet alleen beschut, maar zullen jullie het ook lekker warm hebben.

 

https://unsplash.com/photos/CYJP0T5-6xs

 

Tip 4: Serveer een winters welkomstdrankje

Als je een feest geeft, is het wel zo leuk om je gasten te verwelkomen met een welkomstdrankje. Helemaal leuk is het daarom als je bij jouw winter tuinfeest een heerlijk winters drankje als welkomstdrankje aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke warme chocolademelk met eventueel een scheutje Baileys en een dikke toef slagroom toegevoegd. Daarmee weet je zeker dat de stemming er meteen goed in zit!

 

Met deze tips weet je zeker dat je een geweldig winter tuinfeest zult organiseren waar iedereen bij wil zijn!

Share.

About Author

Leave A Reply