5 leuke Moederdag cadeaus voor je op een rij

0

Op Moederdag wil je uiteraard je moeder eens flink in het zonnetje zetten. Dit is hét moment om je moeder te laten weten dat je aan haar denkt en dat je haar waardeert. Misschien wil je haar bedanken dat ze er altijd voor je is, voor haar steun of haar wijze raad. Of wellicht is dit de eerste Moederdag van je vriendin of vrouw en wil je met een mooi cadeau even stilstaan bij het moederschap. Met deze 5 leuke Moederdag cadeaus zit je zeker goed.

Moederdag cadeau tip #1 – Een bijzondere theepot

Klets jij vaak lekker bij met je moeder onder het genot van een kop dampende thee? Verras je moeder dan met een bijzondere theepot inclusief mokjes of glazen om haar voor deze alledaagse en toch bijzondere momenten te bedanken.

Moederdag cadeau tip #2 – Drank cadeau doen

Moeders die wel van een drankje houden verras je met een compleet drankpakket. Zo kun je bijvoorbeeld een bijzondere rum kopen. Rum is niet alleen lekker om zo te drinken, maar deze veelzijdige drank maakt ook talloze cocktails tot een succes. Denk hierbij aan de Cuba libre, de mojito en de zomerse piña colada.  

Moederdag cadeau tip #3 – Een unieke vaas

Veel mensen nemen een bosje bloemen mee als ze bij hun moeder op bezoek gaan. Maar heeft je moeder wel een mooie vaas om de bloemen in neer te zetten? Op Moederdag is het ook erg leuk om een grote bos bloemen te combineren met een prachtige vaas. Kies bijvoorbeeld voor een strakke geometrische vaas of verras haar met een bijzonder zandloper model als uniek Moederdag cadeau.

Moederdag cadeau tip #4 – Een praktisch kookboek

Een praktisch kookboek

Moeders die gek zijn op koken maak je erg blij met een kookboek. Je hebt de keuze uit tientallen soorten: van een kookboek vol met de lekkerste vegetarische gerechten tot een kookboek met de lekkerste gerechten uit de Franse keuken. Jij profiteert zelf ook nog eens van dit cadeau, want de volgende keer dat je blijft eten geniet jij van een nieuw gerecht.  

Moederdag cadeau tip #5 – Cadeau voor eerste Moederdag

Wil je een moeder in spe of een kersverse moeder verrassen met een leuk cadeautje voor Moederdag? Geef haar dan wat leuks voor de baby zoals een schattige babymobiel, rammelaar of een zachte wikkeldeken voor haar kleine spruit. De kleine is weer even zoet, waar je niet alleen de baby een plezier mee doet maar ook de mama.

Doe ook direct inspiratie op voor een leuk Vaderdag cadeau dat je samen met je kind kunt knutselen.

Share.

About Author

Leave A Reply