5 must haves om de winter door te komen

0

Zodra de temperaturen dalen en de eerste sneeuwvlokken in aantocht zijn, is het tijd om je voor te bereiden op de winter. Want zonder voorbereiding zal zelfs de grootste winterliefhebber het niet overleven. Daarom hebben we voor jou de vijf belangrijkste dingen verzameld om de winter door te komen. Lees snel verder en zorg dat je warm en veilig de winter doorkomt.

#1 Hout om je warm te houden

Om jezelf en de andere mensen om je heen warm te houden, is het geen overbodige luxe om brandhout aan te schaffen. Door het kopen van brandhout verklein je de kans op koude winteravonden en maak je je huis extra gezellig. Heb je geen open haard in huis? Geen probleem! Pak een kop warme chocomel, trek een dekentje uit de kast en ga met een groep vrienden gezellig om de vuurkorf zitten. Extra tip: zorg voor een muzikaal aangelegde vriend die de avond voorziet van gezellige deuntjes.

#2 Accessoires om je huis schoon te houden

Met alleen een stofzuiger en dweil kom je een heel eind, maar het is veel gemakkelijker om met accessoires te zorgen voor een schoon huis. Zo kun je een deurmat aanschaffen. Iedere deurmat is anders. Daarom kun je gemakkelijk een mat op maat bestellen. Door de deurmat op maat te laten maken en te bestellen voorkom je dat de mat niet past. Naast een deurmat is een paraplubak een handig accessoire. Deze bak voorkomt plassen water in de gang en daardoor zullen er geen vlekken ontstaan.

#3 Eten en drinken

Het in huis halen van eten en drinken zal misschien heel logisch klinken, maar bedenk goed wat voor soort eten en drinken je wilt hebben. Erwtensoep en boerenkool zijn typische wintergerechten die je verwarmen. Ook warme chocomel en een kop thee verrichten wonderen op koude dagen.

#4 Warme lichten

De decembermaanden staan bekend om de talloze lichtjes door de binnensteden, maar ook in huis worden er extra lichtjes geplaatst. Wat denk je van de kerstboom? Of een lichtslinger? Maar ook kaarsen zijn onmisbaar. Kaarsen geven namelijk niet alleen extra warmte af, maar ook extra sfeer. Zorg dat je een voorraad in huis hebt om iedere avond gezelligheid te creƫren.

#5 Dekens en kleedjes

Waarschijnlijk heb je al een plaid over de bank liggen, maar geloof mij: dekens, kleedjes en plaids zijn onmisbaar in ieder huishouden. Wikkel jezelf in een kleedje en kijk een romantische film op de bank voor ultieme ontspanning. Niks fijner dan dat, toch? šŸ˜‰

Share.

About Author

Leave A Reply