5 tips om je auto te verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl

0

Ooit komt het moment: je bent aan een andere auto toe. Via websites als ikwilvanmijnautoaf.nl verkoop je je oude auto op een soepele manier, meestal binnen een dag. Zelf kun je er heel wat aan doen om het auto verkopen nog soepeler te laten verlopen en de prijs te krijgen die je ervoor in gedachten had. Hieronder vind je daarvoor 5 tips:

  • Tip 1: Zorg dat je auto in orde is. Een geldige apk is daarbij in ieder geval een must. Maar ook kleine reparaties zou je voor je rekening kunnen nemen. Denk hierbij aan nieuwe ruitenwissers of het vervangen van gebarsten wieldoppen. Goedkope reparaties, die wel zorgen voor een goede eerste indruk bij de opkoper.
  • Tip 2: Zorg dat je auto schoon is. Alweer voor die allesbepalende eerste indruk. Als de potentiële koper een schone auto ziet zal hij er eerder op vertrouwen dat de auto goed onderhouden is. Was dus je auto voordat iemand komt kijken. Zorg dat de binnenkant gezogen is en dat er geen rommel in de auto ligt. Echt, het helpt.
  • Tip 3: Weet wat je auto waard is. Zoek de dagwaarde op en kijk goed welke extra’s je er eventueel zelf nog hebt in laten bouwen. Zo kun je een goede en reële vraagprijs bepalen.
  • Tip 4: Zorg ook dat alles onder de motorkap in orde is. Een beetje schoonmaken, de diverse vloeistoffen bijvullen, olie pijlen: het is allemaal weinig moeite voor het beste resultaat.
  • Tip 5: Zorg dat je alle papieren netjes bij elkaar hebt. Kentekenbewijs, verzekeringspapieren, apk bewijs, instructieboekje, zorg dat het allemaal netjes bij elkaar in het dashboardkastje ligt.

Als je deze tips opvolgt zal je auto zeker soepel opgekocht worden via ikwilvanmijnautoaf.nl. Veel succes!

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply