De 5 leasemaatschappijen met de beste private lease voorwaarden

0

Private lease wordt steeds populairder in Nederland. Het kent vele voordelen, waarvan de grootste is dat je in een gloednieuwe auto rijdt. Aangezien er veel aanbod is, kan het lastig zijn om de beste deal te vinden. Daarom zetten wij 5 leasemaatschappijen met goede voorwaarden op een rij, zodat jij de beste deal te pakken hebt.

Wat is private lease precies?

Met private lease rijd je dus in een gloednieuwe auto – voor een vast bedrag per maand. Als je kiest voor private lease hoef je geen hoge aanschafkosten te betalen. Eigenlijk huur je de auto: hij blijft eigendom van de leasemaatschappij, maar jij mag erin rijden. In het contract wordt gespecificeerd hoeveel en waarvoor je precies betaalt. Maar in principe zitten de kosten voor de auto zelf, de verzekeringen, de wegenbelasting én de kosten voor reparatie inbegrepen. Alleen de benzine betaal je zelf. Maar hoe vind je nou de beste private lease deals? Er zijn verschillende vergelijkingssites die je kunt gebruiken, maar wij zetten ook de 5 beste leasemaatschappijen voor je op een rij.

1.      ANWB private lease

De ANWB is opgericht in 1883 en doet dus al lang mee in de autowereld. Ze hebben een aanbod van maar liefst 132 verschillende deals, en hebben 23 automerken beschikbaar voor de private lease. Het belangrijkste voordeel van ANWB private lease deals? Heb je pech, dan zit de vertrouwde wegenwachtservice standaard in het pakket bij de ANWB.

2.      Athlon Private lease

Athlon is uitgeroepen tot een van de beste private leasemaatschappijen van Nederland. Het bedrijf biedt persoonlijk advies op maat. Daarnaast kun je je overeenkomst flexibel aanpassen gedurende de duur van het contract, en kun je kosteloos opzeggen bij ontslag, scheiding of overlijden.

3.      ALD Automotive

In 2022 wint ALD Automotive de titel voor Beste Leasemaatschappij 2022 in de categorie Private Lease grote leasemaatschappijen, met een rapportcijfer van een 8,5. Dat is een uitstekende score! ALD biedt daarnaast een grote verscheidenheid aan auto’s.

4.      Alphabet

Ook Alphabet scoort goed. Hier kun je vooraf heel duidelijk berekenen wat je per maand kwijt bent met een speciale rekenhulp. Daarnaast hebben ze geen minimumeis voor het aantal jaar dat je je rijbewijs bezit en heb je ook geen schadevrije jaren nodig. 

5.      Consumentenbond

Bij de Consumentenbond lease je via een lease-collectief. Ze hanteren geen leeftijdsgrenzen en bij onverwachte omstandigheden kun je kosteloos opzeggen. Daarnaast staan ze bekend om eerlijke contracten zonder de welbekende kleine lettertjes.

Private lease deals vergelijken

Om de beste private lease deal te vinden, is het verstandig om ze goed met elkaar te vergelijken. Het kan daarom lonen om bij verschillende maatschappijen te kijken, maar ook om gebruik te maken van een private lease vergelijkingswebsite. Zo weet je zeker dat je de perfecte deal vindt!

Welke private leasemaatschappij neem jij voor je volgende auto? Vertel het ons!

Share.

About Author

Leave A Reply