De 5 populairste cosmetische ingrepen: op de eerste plaats staat de ooglidcorrectie

0

Het wordt steeds laagdrempeliger voor mensen om een cosmetisch chirurgische ingreep te laten doen. Een spuitje botox op lipfillers zijn vrij onschuldig. Maar wat is nu de populairste ingreep van alle mogelijkheden? Het antwoord is de ooglidcorrectie. Lees hier wat meer over de vijf populairste ingrepen:

#5 Botox in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen

We zitten massaal achter ons computerscherm, na te denken over onze werkzaamheden. We hebben niet door dat we zitten te fronzen. Na een tijdje ontstaan er rimpels in het voorhoofd. Tussen de wenkbrauwen ontstaat een fronsrimpel. Dit wordt verholpen met botox. Wil je je voorhoofd strak hebben? Dit kun je laten doen door middel van een wenkbrauwlift met botox. Dit werkt als een ooglidcorrectie, maar dan zonder operatie.

#4 Opvullen van de jukbeenderen

Op latere leeftijd zakt het vet in het gezicht omlaag: het gaat van je jukbeenderen naar de wangen en de rest van het gezicht. Dit verraadt vaak de werkelijke leeftijd van de vrouw. Om een beetje met de natuur te spelen kiezen vrouwen voor het opvullen van de jukbeenderen. Een scherpe lijn in de jukbeenderen laat je er jonger uitzien. Dit wordt gedaan met behulp van fillers. Vraag na bij de arts wat voor jou geschikt is. De ingreep is een paar prikken. Het kan daarna een beetje blauw zijn maar dat trekt zo weer weg.

#3 Lipfillers voor grotere lippen

Lipfillers voor grotere lippen 

De dames die voor lipfillers komen vallen vaak niet in de leeftijdscategorie van de dames die een ooglidcorrectie nodig hebben. Deze ingreep is niet corrigerend. Jongere dames willen vollere lippen omdat ze er sexy uit willen zien. Vaak is dit onder invloed van social media en beroemdheden als Kylie Jenner. Vaak gaan jonge vrouwen met een vertekend beeld naar de kliniek. Ze willen precies op hun idool lijken. Het grote misverstand is dat ze niet dezelfde vorm van de lippen kunnen krijgen. Die staat namelijk al vast. De huidige vorm van de lippen wordt alleen iets vergroot door de fillers.

#2 Borstvergroting

Borsten zijn een teken van vrouwelijkheid. Helaas is niet elke vrouw na de puberteit gezegend met een handjevol. Een kleine maat borsten is voor sommige vrouwen een reden om onzeker te zijn. Om die reden komen vrouwen langs een kliniek voor een borstvergroting. Vaak wordt gedacht dat groter ook beter is. Maar dat is niet waar. De cupmaat en de prothese moet wel bij het lijf passen en in verhouding zijn met de rest. De structuur van de huid is daarbij ook van belang.

#1 Ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie blijft nog altijd de meest verrichte ingreep van allemaal. De ooglidcorrectie kan zowel onder als boven worden uitgevoerd. Na een ooglidcorrectie zie je er weer jeugdig en fris uit. De operatie duurt ongeveer een uur per kant. Laat het wel doen door een arts die hierin gespecialiseerd is. Hoewel een ooglidcorrectie geen grote ingreep is blijft het wel een operatie in je gezicht. Kies dus de arts bij wie je een goed gevoel hebt.

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply