Tips voor de stijlvolle man

0

De manier waarop je je kleedt, heeft veel invloed op de indruk die je achterlaat. Kleed je je altijd netjes, dan laat je een hele andere indruk achter dan iemand die er wat slordig uit ziet of altijd te grote, te kleine of vieze kleding aan heeft. Wil jij je altijd stijlvol kleden, zodat je de beste indruk achterlaat? Gebruik dan de drie tips in dit artikel om jezelf te kleden en je weet zeker dat je er altijd stijlvol en netjes uit ziet.

Tip 1: draag overhemden

Wie er stijlvol uit wil zien, wordt aangeraden overhemden te dragen. Denk hierbij niet aan de overhemden die je uit je broek draagt voor een casual look, maar aan de op en top stijlvolle overhemden die je in je broek draagt. Je kunt overhemden in allerlei kleuren aanschaffen en met allerlei soorten kledingstukken combineren, waaronder nette pantalons, spijkerbroeken, zomerse broeken, een net jasje en zelfs een leren jasje. Hoe je jouw overhemd ook combineert, met dit kledingstuk zie je er meteen stijlvol uit.

Iedere stijlvolle man heeft in ieder geval enkele effen overhemden nodig. Denk hierbij aan overhemden in niet al te opvallende kleuren, zoals de kleuren wit, lichtblauw, lichtroze en eventueel grijs. Draag je echt graag overhemden, dan kun je jouw collectie overhemden nog uitbreiden met enkele items met printje. Geen drukke prints, maar onopvallende prints die je pas ziet als je echt van dichtbij naar het kledingstuk kijkt.

Tip 2: denk aan de kleine dingetjes van je outfit

Een outfit wordt niet alleen gemaakt door de bovenkleding en de onderkleding, maar ook door de kleinere en minder opvallende kledingstukken en door de accessoires die je draagt. Wil je je stijlvol kleden, dan moet je verder denken dan de broek die je draagt en het overhemd dat je hierop wil dragen. Denk ook goed na over de sokken die je aantrekt (lang, zonder pillen en/of gaten, in gave kleur), de accessoires die je draagt (ringen, horloge, et cetera) en de riem die je draagt. De hele outfit moet kloppen en dit betekent dat ook de items die je niet meteen ziet, goed moeten zijn.

Tip 3: draag nette schoenen

Schoenen maken de outfit. Wil je je stijlvol kleden, dan heb je nette schoenen nodig die er helemaal gaaf uit zien. Geen vlekken, geen vervaagde kleur en geen gaten of andere beschadigingen, maar nette schoenen die eruit zien alsof ze net uit de winkel komen. Om je schoenen er mooi uit te laten zien, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Hoe je dit doet verschilt per materiaalsoort, maar je moet je schoenen in ieder geval regelmatig inspuiten met impregneerspray. Draag je suède schoenen, dan hebben je schoenen wat extra onderhoud nodig. Suède is namelijk erg mooi, maar wel vrij besmettelijk. Om je schoenen zo lang mogelijk mooi te houden, koop je speciale behandelingsmiddelen om je schoenen eens in de zoveel tijd een schoonmaakbeurt te geven.

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply