De voordelen van een DJI Phantom quadcopter

0

Er zijn een groot aantal verschillende quadcopters verkrijgbaar tegenwoordig. Eén van de beste modellen is de DJI Phantom met het voordeel van vele handige functies. De quadcopter wordt compleet geleverd in een relatief betaalbaar pakket. Het is een gestroomlijnd en goed ontworpen model dat gemakkelijk te besturen is en waarmee je prachtige beeldopnamen kunt maken.

De grootste voordelen van de DJI Phantom

De DJI Phantom is zeer stabiel zodat de camera beschermd blijft tegen schokken die het beeldmateriaal kunnen verstoren. De camera zelf is een zeer professionele HD camera die prachtige video’s in 1080p op kan nemen. Daarnaast is de quadcopter zeer eenvoudig om te besturen vanwege een goede verdeling van het gewicht en krachtige motors. Alles wat je filmt tijdens het vliegen kun je meteen live streamen op je mobiele telefoon of een tablet. Dit kan tot wel 700 meter afstand. Dit kun je meteen aflezen door middel van de ingebouwde GPS van de DJI Phantom. Erg veel voordelen dus, waardoor elke vliegervaring perfect zal verlopen.

Is DJI Phantom de beste quadcopter?

Al een geruime tijd is de DJI Phantom lijn van quadcopters zeker een vooraanstaand merk. Op het gebied van prijs – kwaliteit verhouding is er geen betere te vinden. Als je een DJI Phantom quadcopter koopt, heb je meteen alles wat je nodig hebt. Als je niet van knutselen en sleutelen houdt is dit perfect, want je hoeft niets zelf in elkaar te zetten. Alleen de batterijen opladen en je kunt beginnen met vliegen. De extra voordelen van een DJI Phantom quadcopter maken dit zeker tot één van de beste merken op de markt.

Hoe duur is een DJI Phantom?

De DJI Phantom lijn heeft meerdere modellen in verschillende prijsklassen. Het standaard model is verkrijgbaar voor onder de 1000 euro. Hierbij heb je meteen alles wat je nodig hebt om goed te kunnen vliegen en professionele luchtopnames te maken. Modellen met meerdere functies kosten wat duurder.

Wil je dus een quadcopter kopen waarvan je zeker weet dat het van zeer goede kwaliteit is? Dan is een DJI Phantom zeker een aanrader!

Share.

About Author

Leave A Reply