Dit waren 4 leukste springkussens van het jaar 2019!

0

Het jaar 2019 zit er weer (bijna) op en ook dit jaar was hét jaar om leuke springkussens te huren. In dit lijstje sommen we de leukste springkussens van het afgelopen jaar op. Zo kun je inspiratie opdoen voor volgend jaar!

Springkussen 1: De stormbaan

De opblaasbare stormbaan past eigenlijk op ieder feestje. Of het nou is om de kinderen lekker uit te putten of als volwassen even volledig uit je dak te gaan: het is voor elke leeftijd wel geschikt. Bij echte hindernisbanen kun je nog wel eens flinke verwondingen oplopen, maar dat is bij de opblaasbare versie niet echt mogelijk. Daarom was de hindernisbaan ook dit jaar weer erg populair. Ze zijn ook in alle soorten en maten verkrijgbaar, van tientallen meters lang tot een ronde stormbaan. Ook kun je een leuke wedstrijd maken waarbij steeds mensen afvallen.

Springkussen 2: Het mini springkussen

Niet iedereen heeft zomaar ruimte voor een enorm springkussen in de tuin. Daarom is het mini springkussen steeds meer in trek. Deze neemt maar weinig ruimte in beslag, waardoor het eigenlijk geschikt is voor bijna iedere buitenruimte. Het mini springkussen is erg in trek bij kinderfeestjes, waar een groot kussen vaak overbodig is.

Springkussen 3: Een uitgebreid springkussen

Helemaal tegenovergesteld van nummer twee: een uitgebreid springkussen met meerdere ‘kamers’, trappetjes en glijbanen. Als je zeker wilt weten dat de kinderen aan het eind van de dag uitgeput zijn, moet je zeker zo’n soort springkussen nemen. Het nadeel is wel dat het voor de volwassenen een stuk lastiger is om de kinderen in de gaten te houden. Dit los je op door twee volwassenen als ‘bewaker’ aan te wijzen, zo kun je het hele speeltoestel in de gaten houden.

Springkussen 4: Een springkussen met een thema

Feesten zijn tegenwoordig niet meer compleet als ze geen thema hebben. Het hele feestje wordt aangekleed rondom het thema, zelfs de hapjes, en eigenlijk moet het springkussen dan ook meedoen. Dat is geen enkel probleem, want er zijn allerlei verschillende ‘thema’-springkussens. Of je nu een piratenfeestje of een prinsessenfeestje hebt, het kan allemaal. En voor de volwassen feestjes zijn er zelfs jungle-, blokhut- en iglospringkussens. Voor elk feestje een geschikt springkussen!

Enthousiast geworden van al deze toffe springkussens? Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten om ervan te kunnen genieten, want je kunt heel eenvoudig springkussens huren. Op de dag dat je het nodig hebt komt de verhuurder langs en helpt je met het opzetten van het springkussen. Ideaal en een stuk minder duur dan een spiksplinternieuw springkussen kopen.

Share.

About Author

Leave A Reply