Dit zijn de 5 beste boksscholen van Rotterdam

0

De vechtsporten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Vooral de klassieke vorm van het boksen is in populariteit toegenomen. Zo ontstaan er steeds meer boksscholen op verschillende plekken. In dit artikel vertellen we je over de 5 beste boksscholen in Rotterdam!

Oosterbaangym

De eigenaar van Oosterbaangym is Jan Oosterbaan. Een echte veteraan in de vechtsport. Zo heeft hij onder andere gevochten tegen Peter Aerts. Oosterbaangym is een begrip in Rotterdam en een familiebedrijf met veel passie voor de vechtsport. Ze zijn gespecialiseerd in kickboksen en boksen. Daarnaast bieden ze ook andere vechtsporten als Thai-Tuff aan.

Leons Boxing School

Of je nu een beginner bent of al verder gevorderd, bij Leons Boxing School is iedereen welkom. Zo bieden ze ook groepslessen voor jeugd aan. De eigenaar van is Leon Jansen. Zelf groeide hij op in Rotterdam en is het boksen er met de paplepel ingegoten. Op negentienjarige leeftijd werd hij zelfs kampioen van Zuid-Holland in het zwaarwelter gewicht.

Eagle Gym

Bij Eagle Gym kun je kiezen voor het klassieke boksen of voor Thau Boksen. Daarnaast geven ze ook nog Boxin Bag lessen. De boksschool is een echt familiebedrijf welke is opgericht in 2012. Techniek en professionaliteit staat bij deze boksschool hoog in het vaandel. De lessen worden dan ook onder professionele begeleiding gegeven.

Boxing Company

De Boxing Company is nog een jong bedrijf welke is opgericht in 2014. De boksschool heeft meerdere locaties door Nederland zitten. Ze proberen het boksen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zo hebben ze verschillende groepslessen maar ook personal training en duo trainingen. Ook hebben ze maatwerkprogramma’s zoals zelfverdediging.

Boksschool Gerard Bok

De boksschool bestaat al sinds 1996 en is opgericht door oud profbokser Gerard Bok. Het is een unieke boksschool waar respect en liefde voor de sport voorop staat. Iedereen die ouder is dan veertien jaar kan zich aanmelden bij de boksschool. Naast de heren en jeugd, kunnen ook dames zich aanmelden voor de lessen. De boksschool heeft ook lessen voor mensen met de ziekte Parkinson. Het gaat hierbij om non-contact boksen.

Elk van de genoemde boksscholen heeft zijn eigen voordelen. Zo worden een aantal geleid door professionele oud-boksers. Andere zijn er juist om boksen voor de jeugd en andere doelgroepen toegankelijk te maken. Wil je meer boksscholen vinden in Rotterdam? Neem dan hier een kijkje voor een overzicht. De meeste boksscholen bieden een gratis proefles aan zodat je echt kunt ervaren welke boksschool het beste bij je past.

Share.

About Author

Leave A Reply