Drie redenen waarom u zou moeten kiezen voor Parajumpers als uw volgende High Quality Winter Parka

0

De laatste 10 jaar hebben we 3 belangrijke merken die vechten voor dominantie op de markt in het hogere segment van de winterparka categorie. De meeste zullen deze merken al kennen – Canada Goose, Moncler en Parajumpers. Hoewel de merken allemaal al meer dan 10 jaar bestaan zit er veel variatie tussen de merken, ieder merk heeft dus hun eigen uitstarling.

Tijdens mijn zoektocht begon ik  met het proberen van een aantal jassen van verschillende merken. Wat ik ook probeerde of geknepen onder de oksels – mouwen leek zeer smal gesneden ook met weinig speelruimte en ook had raar radiale beweging voor de schouders – een soortgelijk probleem heb ik ondervonden met een aantal ontwerpen van Belstaff jassen – in dat het enigszins en een of andere manier moeilijk om je armen te heffen boven je hoofd – die jassen lijken te worden gesneden op een zodanige wijze dat het beperken van de beweging. Om welke reden dan ook, het voelde niet helemaal lekker.

Bij een andere winkel kwam ik ook diverse merken tegen. Er was een redelijke selectie beschikbaar en pasvorm en afwerking leek echt goed – ze zijn gesneden een stuk losser. De stof leek ook meer slijtvast, en over het algemeen het kledingstuk zag eruit alsof het langer zou duren en zich comfortabeler zou voelen dan de Moncler, dus niets mis met de kwaliteit hier of een van de 5 Fs precies. Toch was er iets dat ik voelde dat ontbrak, als je de badge van een Canada Goose jas, ze zijn meestal echt standaard en heel eenvoudig uit te zien, er is geen slimme details of bijzonder slimme technische functies – het is allemaal een beetje gewoon vanille. Canada Goose lijkt het meest populair te zijn op dit moment. Vooral bij de hip-hop zijn deze populair, maar ik zie niet echt voldoende ontwerpdifferentiatie, het lijkt allemaal te gaan om de badge op de een of andere manier.

Wat Parajumpers boven deze twee merken plaatst is de technische kwaliteit van de kledingstukken en de verbazingwekkende aandacht voor detail. En dan zijn er nog al die verborgen zakken, ventilatieopeningen met rits en dubbelklikken op drukknopen om het openen en sluiten van die drukknopen te vergemakkelijken. De constructie van de kledingstukken heeft de neiging om superieur te zijn, met op maat gemaakte zakken in plaats van de meer typische opgezette zakken.

Bij het dragen van een Parajumpers donsjas voelt het ook gelijk anders. Parajumpers hebben zeker een eigen gezicht, zelfs zonder de badges. Terwijl ik het gevoel heb dat Canada Goose en Moncler iets algemener zijn.

Share.

About Author

Leave A Reply