Estée Lauder make-up voor de huid en de lippen

0

Estée Lauder heeft mooie make-up voor de ogen, maar ook voor de lippen en de huid! Met de Estée Lauder make-up voor de huid zorg je voor een egaal en fris gezicht. De Estée Lauder make-up voor de lippen kan voor elke gelegenheid gedragen worden.

Estée Lauder make-up voor de huid

De Estée Lauder make-up voor de huid bestaat uit foundations, concealers en poeders. De foundation zorgt ervoor dat kleine vlekken en rode plekjes gecamoufleerd worden. Op de plekken die meer dekking nodig hebben kun je concealer gebruiken. Ook heeft het merk een speciale concealer die je onder je ogen aan kunt brengen. Deze concealer weerkaatst licht, waardoor je er wakker en fris uitziet. Het poeder zorgt ervoor dat je gezicht de hele dag mat blijft. Je kan het poeder direct op je huid aanbrengen, maar je kan het ook over je foundation aanbrengen.

Estée Lauder make-up voor de lippen

Met de Estée Lauder make-up voor de lippen kun je een natuurlijke of een opvallende look maken. Het merk heeft mooie lipglosses en lipsticks. Deze producten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Natuurlijke kleuren zoals lichtroze en beige kunnen elke dag gedragen worden. Je kan een felle kleur zoals rood of roze naar een feest dragen. Estée Lauder  lipglosses zorgen voor een lichte kleur met veel glans. Estée Lauder lipsticks laten veel kleur achter en ze hebben een licht glanzende finish.

Estée Lauder make-up dragen

Met de Estée Lauder make-up kun je veel kanten op. Wil je een natuurlijke look maken met de Estée Lauder make-up? Draag dan een licht dekkende foundation die je huid iets egaler maakt. Je kan een beetje poeder aanbrengen op de plekken die glanzen. Deze look kun je afmaken met een lichte lipgloss. Als je liever opvallende lippen hebt, dan kun je een mooie lipstick dragen. Voor een extra opvallend effect draag je hier wat lipgloss overheen. Met de Estée Lauder make-up kun je diverse looks maken voor elke gelegenheid.

Share.

About Author

Leave A Reply