Tips voor het kiezen van een pasjeshouder

0

De stap van een portemonnee naar een pasjeshouder is voor de meeste een grote. Het idee dat je niet al je pasjes meer mee kunt nemen of zelfs geen ruimte meer hebt voor cash en bonnetjes lijkt onhandig. Ondanks dat je tegenwoordig overal kunt pinnen en zelfs contactloos kunt betalen. Je bonuskaart heb je niet perse nodig en het pasje van de plaatselijke kledingzaak kan je ook “vergeten”.

Er zitten ontzettend veel voordelen aan een pasjeshouder in tegenstelling tot een portemonnee en deze gaan we op een rijtje zetten.

  1. Bescherm jezelf tegen RFID-scanning. RFID staat voor radio frequency identification (identificatie met radiogolven). Deze technologie stelt je in staat op informatie op afstand te scannen en op te slaan. Onze bankpassen en creditcards kunnen hier helaas het slachtoffer van worden. Om contactloos te kunnen betalen beschikken onze pinpassen over een NFC chip, wat een vorm van RFID is. Meer over RFID-scannen vind je hier.
    De meeste pasjeshouders kunnen je beschermen van RFID-scanning. Bekende merken zijn Smartcaze, Tru Virtu en Thin King.
  2. Een voor de hand liggend voordeel is het feit dat pasjeshouders veel minder ruimte in beslag nemen. Je wordt gedwongen om je portemonnee eens goed door te spitten en je zult al snel zien dat je niet meer dan 6 pasjes echt nodig hebt.
    Voor de mannen onder ons scheelt dit een enorme bult in onze kontzak, wat op ten duur ontzettend slecht is voor onze ruggenwervel.
  3. Voorkom dat je pasjes buigen of zelfs breken. Daarnaast zal je het beschadigen van je NFC chip tegengaan, waardoor je nooit met een pinpas zit die niet werkt.
  4. Dan is er als laatste nog het feit dat een portemonnee niet helemaal meer van deze tijd is. De tijd dat alles online wordt geregeld en je nergens meer cash geld voor nodig hebt.

Er zijn gelukkig ook pasjeshouders beschikbaar die wel ruimte bieden aan cash en bonnetjes. Dit maakt de overgang van een portemonnee naar een pasjeshouder een minder grote stap. Het zal even wennen zijn in het begin, maar na een week wil je nooit meer terug naar je oude vertrouwde portemonnee.

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply