Hoe je gerecyclede spullen kunt gebruiken om je tuin op te knappen

0

We laten je graag zien hoe je alles wat rond je huis ligt kunt gebruiken en hoe je ze in je eigen tuin kunt transformeren tot aantrekkelijke voorwerpen. Hier zijn enkele van onze favoriete gerecyclede items die je kunt gebruiken om je tuin te verfraaien.

Terwijl we nadachten over de beste manieren om zo groen mogelijk te leven, hebben we nagedacht over de beste manieren om je tuin op te knappen met het gebruik van hergebruikt en gerecycled materiaal. Het is een win-win situatie omdat je de rommel uit je huis, of van iemand anders thuis, kunt verwijderen en tegelijkertijd een nieuw tintje aan je tuin kunt geven. Bij veel van onze tips vullen we de gerecyclede spullen met mooie tuin en terrasplanten.

Of je nu veel ongebruikte spullen hebt liggen, of je weet waar de beste tuinverkoop en kringloopwinkels te vinden zijn, deze blog is jouw ticket naar inspiratie in de tuin. Met wat oude spullen, veel creativiteit en een beetje zweet kun je je tuin een facelift geven terwijl je je steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Het is zonde om nuttige dingen weg te gooien als je in plaats daarvan een gevoel van eigenzinnigheid en plezier aan je favoriete tuinruimte kunt toevoegen!

Laarzen aan de schutting timmeren

Neem felgekleurde regenlaarzen op in je tuin door ze aan een hek te hangen! Dit helpt om deze slimme decoratie nog beter zichtbaar te maken en kan een eigen tuintje creëren als je weinig ruimte hebt om mee te werken. Gebruik bijpassende paren waar je uit bent gegroeid of die ene regenlaars zonder maatje.

Een oude stoel

Een antieke stoel zonder kussen is een geweldige bloempothouder en kan gemakkelijk worden geschilderd naar de esthetiek van je keuze. Zelfs als hij niet stevig genoeg is om in te zitten, kan hij nog steeds een mooie aanvulling zijn op je tuin.

Spijkerbroeken gevuld met aarde

Heb je een oude jeans die niet past? Te oud om nog te dragen? In plaats van ze weg te gooien, vul je ze met aarde en zet je er daarna wat mooie tuinplanten. in. Zo maak je er een unieke plantenhouder van!

Bloempotten van theepotten

Oude theeketels zijn overal te vinden in kasten en kringloopwinkels, maar in plaats van ze stof te laten verzamelen, gebruik je ze voor unieke hangende bloempotten! Elke ketel heeft zijn eigen uitstraling, en je kunt hem zelfs combineren met de bloemen die je plant!

Hang flessen onder elkaar als plantenbak

Voor een andere slimme manier om flessen te hergebruiken, maak van de plastic flessen hangende plantenbakken! Knip gewoon de zijkant uit en vul deze met aarde om een thuis te creëren voor kleine planten en bloemen.

Share.

About Author

Leave A Reply