Is je auto rijp voor de sloop?

0

Je auto moest naar de garage voor de jaarlijkse apk-keuring, een vast moment om over in de stress te zitten. Dit jaar bleken de reparaties te groot te zijn en dus zit je ineens opgescheept met een sloopauto. Dat lijkt nogal waardeloos, maar daar kon je je weleens in vergissen. Sloopauto’s bezitten vaak nog een hoop onderdelen waarmee soortgelijke, rijdende automodellen kunnen worden gerepareerd. Jouw auto heeft dus wel degelijk nog een dagwaarde. Op ikwilvanmijnautoaf.nl kun je je auto digitaal aanbieden en wordt je actief gekoppeld aan een koper. Zij helpen je erachter te komen wat de waarde is van de auto en welke autosloperij of demontagebedrijf geïnteresseerd is om hem over te nemen.

Snel ruimte maken voor een andere auto

Nu je auto jou niet langer kan vervoeren staat hij maar in de weg, voor de deur of in je garage. Het liefste wil je hem daarom direct kwijt, dan kun je ruimte maken om een andere auto aan te schaffen. Dat treft, er is namelijk een methode waarmee je binnen 1 dag van je auto af kunt komen en dat voor een goede prijs. Kijk eens op ikwilvanmijnautoaf.nl. Voor je sloopauto werkt het als volgt:

  • Je meldt je sloopauto gratis aan op de website. Geef daarbij aan of de auto nog kan rijden, dat is belangrijk voor het afhalen
  • Je krijgt een bod die kun je afslaan of aannemen, deze is vrijblijvend. Zo gauw je tevreden bent met een bod kun je jouw auto gratis laten afhalen
  • Bij het afhalen worden de officiële RDW vrijwaring en de betaling geregeld, zo is al het papierwerk gelijk in orde.

Is jouw auto ook rijp voor de sloop? Laat het weten via de reacties. We zijn benieuwd!

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply