Lancôme make-up voor de lippen en huid

0

Lancôme heeft niet alleen mooie make-up voor de ogen, maar ook voor de lippen en de huid. De Lancôme make-up voor de huid bestaat uit diverse producten waarmee je jouw huid kunt egaliseren. In het aanbod aan Lancôme make-up vind je ook mooie lipsticks en lipglosses.

Lancôme make-up voor de lippen

De Lancôme make-up collectie bevat onder andere lipglosses en lipsticks. De L’Absolu lipsticks zijn in twee varianten verkrijgbaar. De L’Absolu Nu lipsticks zijn enkel verkrijgbaar in naturelle tinten, terwijl de L’Absolu Rouge lipsticks verkrijgbaar zijn in diverse roodtinten. Ook is er een speciale basis verkrijgbaar, namelijk de L’Absolu Rouge La Base. Deze kan onder de lipstick gedragen worden. De lipgloss Gloss In Love geeft de lippen een subtiele kleur en het product zorgt voor een opvallende glans. Met deze Lancôme make-up kun je gemakkelijk een natuurlijke of een opvallende look creëren.

Lancôme make-up voor de huid

In het aanbod aan Lancôme make-up vind je diverse vloeibare foundations en compacte foundations. De vloeibare foundations geven elk een ander effect. Sommige foundations geven een lichte, natuurlijke dekking en de foundation heeft een subtiele glans. Andere foundations zijn juist erg dekkend en hebben een matte finish. Als je een droge huid hebt, dan zijn subtiel glanzende foundations het meest voor jou geschikt. Heb je juist een vette huid? Dan voorkomt een matte foundation dat je hoofd aan het eind van de dag gaat glimmen. Het is bij foundations altijd belangrijk om de juiste kleur te kiezen voor het meest natuurlijke effect. In de Lancôme make-up collectie vind je ook bronzers en blushes. De bronzer breng je aan op je jukbeenderen, voorhoofd, neus en kin om je gezicht meer vorm te geven. Met een blush voeg je kleur toe aan je gezicht voor een gezonde uitstraling. Met de Lancôme make-up zorg je ervoor dat je huid er mooi en gezond uitziet.

Share.

About Author

Leave A Reply