Tips voor het maken van sigaretten

0

Sigaretten worden met de dag duurder en daardoor is roken geen goedkope hobby meer te noemen. Er zijn veel mensen die hierdoor twijfels hebben of ze moeten stoppen met roken. Voor de mensen die wel willen blijven roken, maar er graag minder geld aan willen uitgeven, geven we hier wat tips om zelf sigaretten te maken. Je eigen sigaretten maken is namelijk vele malen goedkoper en ook nog eens gemakkelijk te doen. Met wat oefening en een kleine investering maak ook jij de perfecte sigaretten met een sigarettenmaker. Je zult ervan staan te kijken hoe snel je deze investeringen terug zult verdienen.

Sigarettenmaker/hulzenvuller

Je hebt ze vast weleens gezien, de sigarettenmakers. Daarmee maak je een goedkope variant van de sigaret. Het gebruik ervan is erg simpel. Je opent de sigarettenmaker en verdeelt gelijkmatig wat tabak in de tabakssleuf. Je sluit de sigarettenmaker en schuift een lege sigarettenhuls voorin de sigarettenmaker. Schuif vervolgens de bovenzijde in een vloeiende beweging naar voren en terug naar achteren, waardoor de huls gevuld wordt met tabak. Haal de gevulde huls oftewel de sigaret uit de sigarettenmaker en klop met de sigaret een keer op de tafel, zodat de tabak vast blijft zitten in de sigaret en er niet uit valt tijdens het roken.

Tegenwoordig zijn er ook elektrische varianten op de markt te vinden. Dit is veel makkelijker en het scheelt een hoop tijd. Je maakt dus meer sigaretten in een kortere tijd. Het nadeel van de elektrische sigarettenmaker is dat deze wat duurder is. De prijzen lopen op tot boven de 100 euro. Het is een goede investering, maar mocht je toch liever minder geld kwijt zijn dan kun je natuurlijk voor de handmatige variant kiezen. Deze zijn namelijk al te koop vanaf 10 euro.

Tabak

Je hebt namelijk niets aan lege sigaret hulzen en een sigarettenmaker als je geen tabak aanschaft. Er zijn volop tabak speciaalzaken in Nederland te vinden waar je verschillende merken en soorten tabak kunt aanschaffen. Afhankelijk van je smaak en de hoeveelheid geld wat je hieraan wilt uitgeven, kun je je favoriete tabak gebruiken om je eigen sigaretten te maken met de sigarettenmaker. Wanneer je nog niet zo goed weet welk type tabak je zoekt of nodig hebt, kun je de medewerker van de tabak speciaalzaak om advies vragen.

Overige accessoires

Wanneer je je eigen sigaretten gemaakt hebt, moet je ze natuurlijk ergens in kunnen opbergen, zodat de tabak die erin zit zo vers mogelijk blijft. Dit opbergen kun je doen ik een sigaretten bewaar bus voor thuis. En wil je wat sigaretten meenemen zodat je onderweg kun roken, dan kun je deze sigaretten in een oud sigarettendoosje doen.
Nog een handig accessoire voor je zelfgemaakte sigaretten zijn pijpfilters. Je kunt je sigaret in deze filter plaatsen en wanneer je door dit pijpje rookt worden zoveel mogelijk schadelijke stoffen uit de sigaret gefilterd.

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply