3 Tips om sneller af te spreken met je date

0

Sommigen doen er weken over om met een date af te spreken. Dat is niet nodig als je niet de veel gemaakte misstappen begaat. Veel singles draaien er te lang omheen waardoor het alleen maar meer tijd kost. Een eerste date is een eerste date; meer niet. Er hoeft niets te gebeuren als je dat niet wil. Door sneller af te spreken met je date voorkom je dat je er teveel tijd aan besteed hebt in het geval dat het niet werkt. De volgende drie tips kunnen je helpen om sneller af te spreken met je date.

Stel niet de verkeerde vragen

Er zijn veel dingen waarover je geen vragen kunt stellen. Door de verkeerde vragen te stellen duurt het alleen maar langer. Privé vragen kunnen beter omzeild worden. Dit soort vragen stel je niet aan iemand die je nog maar net kent en nog nooit in het echt gezien hebt. Een voorbeeld van dit zijn vragen over seksuele onderwerpen. Er zijn veel vrouwen die hier niet van gediend zijn. Het kan zelfs het einde van het contact betekenen. Bewaar dit voor in real life als je het echt wilt weten.

Kom er snel achter met wie je chat

Hoe sneller je de ander leert kennen, hoe sneller je een date kunt regelen. Stel vragen aan de single om er snel achter te komen hoe de persoon is en of het een geschikte single is. Hierdoor voorkom je dat je teveel tijd besteed aan een single die nooit je partner zal worden. Stel vragen over de opleiding, het werk, ambities, relaties, vrije tijd, sporten en alles wat je wilt weten. Hoe eerder je dit weet hoe sneller je richting de date gaat.

Kies het goede moment

Wil de ander ook afspreken? Als je denkt dat de ander er klaar voor is wacht er dan niet te lang mee. Na een paar uur over en weer chatten is in veel gevallen te snel maar je hoeft ook niet weken te wachten. In de meeste gevallen is het een gepast moment om een ontmoeting voor te stellen na een paar dagen veelvuldig berichten versturen. Je hebt elkaar dan al goed genoeg leren kennen waardoor een echte kennismaking de logische vervolgstap is.

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply