Sportprijzen online kopen

0

Bij het organiseren van een sportevenement komen veel taken kijken. Eén van deze taken is het inkopen van de sportprijzen. Je kunt natuurlijk naar de winkel gaan om sportprijzen uit te zoeken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om online prijzen te bestellen. Het voordeel van online bestellen, is dat je niet meer de deur uit hoeft. Een webwinkel is 24 uur per dag open en de prijzen kunnen zowel worden opgehaald als thuisbezorgd. Daarnaast krijg je direct een compleet overzicht van het assortiment, de voorraad en levertijd. Plotseling extra prijzen nodig, omdat er meerdere prijswinnaars zijn? Dan bestel je snel en eenvoudig sportprijzen bij.

Tips: online kopen van sportprijzen

Ga je voor het eerst online sportprijzen bestellen? Kijk dan eerst naar de betrouwbaarheid van de webwinkel en bel eventueel naar de klantenservice voor aanvullende vragen. Vaak is het mogelijk om de prijzen vooraf in de showroom te bekijken en vervolgens online te bestellen. Kun je online niet de juiste prijs vinden voor een sportevenement of ben op zoek naar iets bijzonders voor een jubileum of afscheid? Vraag dan een offerte aan voor een eigen ontwerp.

Sportafbeelding op medailles, bekers of standaards

Een sportafbeelding wordt ook wel een embleem genoemd. Het embleem is verkrijgbaar in de kleuren: goud, zilver en brons. Voor bijna elke sport is er tegenwoordig wel een embleem te vinden. Deze emblemen kunnen vervolgens worden gedrukt of gegraveerd op medailles, standaards of bekers van Sportprijzen.com.

Bij bekende sporten zoals atletiek, voetbal, zwemmen, turnen en tennis zijn meerdere keuzemogelijkheden. Maar ook voor minder grote of populaire sporten zoals judo, schaken, bodybuilden, badminton, stijldansen en bowlen worden genoeg sportafbeeldingen gemaakt.

Graveerplaat op sportbekers of glazen standaards

Een graveerplaat is evenals een sportafbeelding verkrijgbaar in het goud, zilver en brons. De tekst kun je zelf toevoegen. Bij een standaard graveerplaat is er ruimte voor drie tekstregels en een maximum van 75 tekens. De tekst op de graveerplaat van een sportprijs bevat meestal vier vaste gegevens: de behaalde plaats, categorie, datum en naam van de club of het evenement. Bij een glazen standaard is het ook mogelijk om de tekst er op te laten laseren of drukken.

Share.

About Author

Leave A Reply