Top 4 leukste ideeën voor een themafeestje!

0

Er zijn verschillende soorten feestjes die je geeft. Denk aan een simpele borrel of een zomerse barbecue. Wanneer je je feestje onvergetelijk wil maken, kies je voor een themafeestje. Een thema maakt jouw feest nog specialer. Wil jij een themafeestje organiseren en heb je wat inspiratie nodig? In dit artikel lees je de 4 leukste ideeën voor een themafeest.

Wil jij je themafeest graag buiten organiseren, maar er wel zeker van zijn dat je feest niet in het water valt? Dan is het slim om een partytent te huren.

Wat is een themafeestje?

De naam zegt het al, een themafeestje is een feestje met een bepaald thema. Dit kan een verjaardagsfeest zijn, maar ook een borrel of een barbecue. Met thema’s valt eindeloos te variëren. Meestal kleden de gasten zich naar het thema van het feestje, zijn de hapjes en drankjes in thema en kun je de muziek naar het thema aanpassen. Dit is niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld wanneer je een kleuren thema hebt. Maar wel wanneer je een land thema of een jaartal thema kiest. Wil je een themafeestje geven, maar heb je geen idee welk thema? Doe dan hier snel wat inspiratie op!

1.      Disco thema

Een bekend thema voor een themafeestje is het disco thema. Dit is een feestje waarbij alles draait om disco uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Iedereen doet kleding aan uit deze jaren en vooral de muziek maakt dit thema disco-achtig. Gekke pruiken en kleurrijke kleding, je ziet het allemaal op een disco themafeestje.

2.      Wereldwijd thema

Een thema waarbij iedereen zelf kiest waar die vandaan komt is een wereldwijd thema. Vraag iedereen zich te kleden naar een ander land. Neem als Fransman een baguette mee, als Italiaan een pizza en doe als Nederlander klompen aan. Zo is het themafeestje werelds en iedereen in het landelijke thema wat diegene het leukst vindt.

3.      Superhelden

Heb jij een favoriete superheld? Kies dan voor het superhelden themafeest. Hierbij kiest iedereen z’n favoriete superheld uit, en verkleedt zich als deze superheld. Juist voor volwassenen is dit themafeestje vaak erg leuk. Trek je vliegende cape aan en maak veel plezier als superheld.

4.      Glitter en glamour

Wil je echt uitpakken met je themafeestje? Kies dan voor het thema glitter en glamour. Hang overal zilveren en gouden slingers en ballonnen op, en schenk champagne in voor iedereen. Kom in je mooiste outfit en maak samen met je gasten foto’s in een rode loper fotohoek. Zo voel je je helemaal glitter en glamour!

Heb je al inspiratie voor jouw themafeest opgedaan? Er zijn natuurlijk nog veel meer thema’s te bedenken. Laat je fantasie de vrije loop en kies een thema dat bij jou past!

Share.

About Author

Leave A Reply