Trouwringen, wat is er in de mode dit jaar?

0

Steeds minder paren nemen ringen om de eeuwige trouw te laten zien. Maar dat wil niet zeggen dat de traditie “uit” is. Uw bruiloft moet tenslotte over u en uw smaak gaan. Er zijn veel mogelijkheden: van eenvoudige ontwerpen tot meer ongebruikelijke of extravagante trouwringen. Toch moet u uzelf wat meer tijd gunnen om uw trouwringen te kiezen dan wanneer u andere sieraden kiest. U ziet uw trouwring elke dag om uw vinger – voor de rest van uw leven. Daarom moet het bij jou en je stijl passen en moet je er zeker van zijn dat je het decennia na de bruiloft nog steeds leuk zult vinden.

Trouwringen voor dames en heren hoeven niet langer alleen in maat van elkaar te verschillen. Trouwringen voor vrouwen zijn vaak sierlijker, bezet met edelstenen en soms gemaakt in een andere gouden kleur. Hier is een overzicht van de mode die je dit jaar niet mag missen. We hebben de laatste sensaties, trends die al heel lang bestaan ​​en modellen die voor jou nooit uit de mode raken.

Opwindend nieuws

Minimalistische ringen

Minimalistische ringen

Traditionele trouwringen zijn vaak breder en groter, maar een van de grootste trends van vandaag is de versmalling van de ringband. Een smalle trouwring ziet er bijzonder discreet en elegant uit aan de hand van een vrouw en kan glad of bezet zijn met edelstenen. Trouwringen met diamanten, vooral trouwringen voor de eeuwigheid, zijn momenteel erg populair. Ze zijn allemaal bezet met diamanten en zijn een duidelijk symbool van eeuwige liefde. Dit ontwerp heeft zo zijn voordelen omdat het perfect te combineren is met een verlovingsring, die ook een dunnere ringband heeft, of met andere favoriete ringen die je ook na de bruiloft wilt blijven dragen. Dames met kortere of bredere vingers zullen dit ontwerp ook waarderen, omdat de vingers er smaller en langer uitzien.

Ringen met edelstenen

Als je van gekleurde edelstenen houdt, hebben we goed nieuws voor je. Omdat ze ook steeds populairder worden in trouwringen – en ze zien er geweldig uit! Omdat de trouwring elke dag gedragen wordt, zijn edelstenen met een hogere hardheid zoals saffieren, robijnen of gekleurde “fancy” diamanten bijzonder geschikt. Maar u kunt uw steen ook kiezen op basis van andere criteria, zoals de geboortemaand of de maand van de bruiloft.

Grote diamanten

Misschien wilt u een trouwring die niet alleen een bevestiging is van uw liefde, maar ook een indrukwekkend sieraad. En waarom zou uw trouwring niet het luxe accessoire van uw dromen moeten zijn? Ringen met meerdere grotere diamanten zijn precies dat.Ze zijn veelzijdig en daarom geschikt voor alledaags gebruik, maar zullen je laten stralen bij belangrijke gelegenheden, omdat hun schitterende schittering vooral zichtbaar is onder kunstlicht.

Aanhoudende trends: Rose goud

Deze gouden kleur is lange tijd een interessant alternatief geweest bij de productie van sieraden en de tekenen zijn goed dat dit geen voorbijgaande trend is. Zelfs als trouwringen in witgoud nog steeds de hoogste prioriteit hebben, wordt roségoud gemaakt voor trouwringen. Het is romantisch, delicaat en past bij alle vrouwen en mannen, en een trouwring van roségoud kan worden gecombineerd met een verlovingsring van wit- of geelgoud.

Share.

About Author

Leave A Reply