Tips voor vrijgezellenfeest voor vrouwen

0

Als er weer een vrijgezellenfeest georganiseerd moet worden, zitten de organisatoren soms met de handen in het haar. Wat moeten we gaan doen om er een leuke dag van te maken? Troost je, het gaat er helemaal niet om dat je de meest vreemde en dure dingen gaat doen. Een bruid vindt het vaak al erg gezellig om een meidendag met iedereen bij elkaar te hebben. Afhankelijk van wat voor type de vrijgezel is (rustig, sportief of uitbundig) zijn er altijd wel wat activiteiten die ervoor zorgen dat jullie een gezellige tijd samen hebben. Hierbij wat tips!

Paaldansen

Voor de sportieve dames. Een hint naar het idee dat je de man ook na het huwelijk wel moet kunnen verleiden, maar levert eigenlijk vooral veel inspannende momenten en grappige foto’s op.

Kook- (of bak-)workshop

.. Want er moet toch gegeten en gedronken worden! Ga samen met de hele groep tapas maken, een diner verzorgen, cupcakes of taarten versieren of bonbons maken.

Cupcakes bakworkshop
Bron: www.fanpop.com

Boottocht

Leuk om eens een plaats waar je vaak komt, vanaf het water te zien. Kan vaak in combinatie met drankarrangement of bijvoorbeeld een BBQ.

Welness

Heerlijk een dagje relaxen en genieten van bijvoorbeeld schoonheidsbehandelingen en massages. Komt de aanstaande bruid zo in de drukte voor de trouwdag goed uit.

Workshop make-up

Veel vrouwen dragen dagelijks make-up, maar het aanbrengen is grotendeels zelf aangeleerd. Tijdens een workshop leer je handige trucs met een verbluffend resultaat, die de bruid ook nog eens tijdens de bruiloft kan toepassen.

Survival

Kan zowel een dag(deel) als een weekend lang, en bestaat bijvoorbeeld uit raften, kanoën, klimmen of paintballen. Voor actieve meiden, die niet vies zijn van een beetje lichamelijke inspanning en water.

Bier- of wijnproeverij

Haast iedereen lust wel een biertje of een wijntje, maar drinkt over het algemeen vaak hetzelfde. Hiermee leer je nieuwe smaken ontdekken waarmee ook de bruidegom verrast kan worden.

25 jaar getrouwd

Bovenstaande ideeën zijn gericht op vrijgezellenfeest voor vrouwen die gaan trouwen. Maar wanneer je eenmaal getrouwd bent valt er natuurlijk nog veel meer te vieren. Zo heb je verschillende jubilea na het trouwen waarbij er ook leuke dingen georganiseerd kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijk weekend weg gaan wanneer je 25 jaar getrouwd bent.

Share.

About Author

Als tekstschrijver houd ik me onder andere bezig met het schrijven van blogs. Vind het leuk anderen informatie te verschaffen als ze zich aan het oriënteren zijn op iets, maar ook om mensen kennis te laten maken met compleet nieuwe dingen. Zelfs ik word bij het schrijven van blogs soms verrast door de schijnbaar triviale, maar soms ook weer juist heel bijzondere onderwerpen en word daarbij op nieuwe ideeën gebracht!

Leave A Reply