Waar vind ik typisch Hollandse geschenken?

0

Tulpen, stroopwafels, hagelslag, molens en ga zo maar door. Een hele lijst met echte Nederlandse kenmerken. Het is een leuk idee om jouw collega’s, klanten, aanwezigen op een evenement of andere relaties een keer te verrassen met een typisch Hollands geschenk. Niet alleen voor de Nederlanders is dit leuk, ook jouw buitenlandse relaties zullen versteld staan van deze Nederlandse producten. Op zoek naar typisch Hollandse geschenken? Lees dan snel verder.

Waarom typisch Hollandse geschenken inzetten?

Relatiegeschenken worden vaak weggeven rond aan het einde van het jaar, bij momenten als sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Omdat veel bedrijven op deze momenten al een geschenk weggeven, zal jouw geschenk minder opvallen en minder als een verassing komen. Je zal relaties extra verrassen als je een relatiegeschenk weggeeft op een andere feestdag/moment.

Bij het weggeven van relatiegeschenken gaat het tegenwoordig meer dan ooit om het moment waarop je dat doet en de boodschap die er achter zit. Door de opkomst van het internet en de snelheid waarin we cadeaus kunnen inkopen, val je tegenwoordig minder snel op met relatiegeschenken. Juist het koppelen van een geschenk met een bepaald moment of feestdag zal zorgen dat jouw organisatie eruit springt en onthouden zal worden.

Typisch Hollandse geschenken zijn het perfecte marketinginstrument rond feestdagen als Bevrijdingsdag en koningsdag. Maar ook als het Nederlands Elftal meedoet aan een EK of WK en heel het land de ‘oranje koorts’ heeft, zijn Holland Gifts ideaal.

Waarom typisch Hollandse geschenken inzetten

Souvenirwinkeltjes

Maar waar vind je nou typisch Hollandse producten die je kan inzetten als relatiegeschenk? Als eerste kan je een kijkje nemen bij een echte souvenirwinkel. Vaak vind je deze schattige winkeltjes in grote, toeristische steden als Amsterdam en Rotterdam. Delfsblauwe tegeltjes, rood wit blauwe klompen en oranje tompoezen, je kan het zo gek niet verzinnen of deze zaken verkopen het. Vaak hebben ze ook een aanbod aan pakketten met echt Hollandse geschenken die leuk zijn om weg te geven.

Internet

Wil je het jezelf makkelijk maken en heb je geen zin om uren door de stad te lopen? Kijk dan op het internet voor echte Nederlandse weggevers. Er zijn verschillende websites die Hollandse originele relatiegeschenken verkopen aan bedrijven. Van grote pakketten tot kleine cadeaus, voor iedereen is er wel wat te vinden. Bij veel bedrijven kan je jouw relatiegeschenk laten bedrukken met een eigen ontwerp, logo of huisstijl. Zo krijg je ook nog is een echt gepersonaliseerd product. Wie wilt dat nou niet?  Daarnaast is het zelfs mogelijk om geschenken te laten versturen naar verschillende adressen door heel Europa. Zo komt het product direct bij jouw relatie op de mat, zelfs als dit internationale relaties zijn. Dat scheelt weer een heleboel tijd en moeite!

Share.

About Author

Leave A Reply