Zo organiseer je een next-level kerstborrel!

0

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat je met het team een kerstborrel houdt. Zo’n kerstborrel wordt gehouden in het pand van de organisatie, in een afgehuurde ruimte op bij iemand thuis. Wil je met jouw team een kerstborrel om nooit te vergeten? Dan zijn er een aantal dingen die je onderneemt om het onvergetelijk te maken. Wij vertellen je hoe je een next-level kerstborrel organiseert.

Een kerstborrel organiseren

Wie de kerstborrel organiseert is afhankelijk van iedere organisatie. De CEO organiseert een kerstborrel, maar het is ook mogelijk dat een aantal teamleden dit samen organiseren. Iedere organisatie wil een ultieme kerstborrel organiseren. Je viert tijden de kerstborrel de feestdagen met elkaar, maar ook het einde van het jaar en dat iedereen (hopelijk) goede prestaties heeft neergezet. Genoeg reden dus om een spetterende kerstborrel te organiseren.

Goede voorbereiding

De beste kerstborrels plan je ruime tijd van tevoren. Zo heb je genoeg tijd om alles voor te bereiden. Wanneer je te laat begint, hebben de meeste mensen al andere plannen. Daarnaast resulteert een last minute kerstborrel in meer stress. Dat is niet wat je wil, dus weer op tijd met de voorbereidingen. Prik een datum, locatie en tijd en verstuur de uitnodigingen op tijd naar al het personeel.

De juiste locatie

De locatie is erg belangrijk voor een kerstborrel. Hoe mooier deze locatie is aangekleed, hoe onvergetelijker deze locatie wordt. Is jouw pand te klein om de kerstborrel hier te organiseren? Dan is het mogelijk om een zaal te huren. Zit jouw bedrijf bijvoorbeeld in de buurt van Zoetermeer? Dan kun je een zaal huren in Zoetermeer. In sommige gevallen ziet hier standaard catering en versiering bij, zodat je dit niet zelf bij hoeft te halen.

Muziek

Muziek is niet te missen tijdens een kerstborrel. Zorg voor een playlist vol met leuke muziek. Zet hier bijvoorbeeld kerstmuziek tussen, maar ook nummer waar iedereen op danst. Wil je het nog leuker maken? Huur dan een dj in die de hele avond zorgt voor live muziek. Zo weet je zeker dat deze kerstborrel een succes is.

Leuke activiteiten

Om ervoor te zorgen dat de kerstborrel next-level leuk wordt, zorg je er ook voor dat er leuke activiteiten te doen zijn. Maak bijvoorbeeld een quiz over het afgelopen jaar of huur een karaoke set. Hiermee zorg je ervoor dat iedereen wordt betrokken en het naar z’n zin heeft. Geef bijvoorbeeld een prijs aan degene die de quiz wint. Met deze genoemde zaken organiseer je een geslaagde kerstborrel. Geef iedereen een kerstgeschenk aan het eind en je zorgt dat iedereen met een glimlach naar huis gaat.

Share.

About Author

Leave A Reply