Een nieuwe vloer laten aanbrengen, welke mogelijkheden zijn er?

0

Indien uw vloer niet meer aan uw verlangen voldoet, onder andere wanneer er barsten waarneembaar zijn, of hij eist te veel onderhoud, dan denkt u vermoedelijk aan een nieuwe vloer. Maar welke opties zijn er voor een andere vloer? En voor welke keus zal ik gaan? De uitkomst op uw verzoek trachten wij u via dit stuk aan te bieden.

Om u te helpen achter de uitkomst op uw verzoek te komen schetsen we eerst de baten en mogelijke toepassingen van de drie verschillende vloeren.
Vanzelfsprekend wilt u als ondernemer niet dat uw pand voor lange tijd ongeschikt is omdat een vloer gelegd moet worden en uit moet harden.

Vloeren Kornuyt 

Gietvloeren worden gemaakt van epoxy of polyurethaanhars. Deze vloeren zijn betrouwbaar sterk en slijtvast. Een gietvloer gaat jaren lang mee. Doordat gietvloeren geheel naadloos zijn, zijn ze erg zuiver en vlot  te onderhouden. Gietvloeren zijn ontzettend geschikt voor vertrekken als galerijen, cleanrooms, pakhuizen,parkeergarages en werkruimtes. Deze vloeren zijn ook te krijgen in verschillende versieringen.

Bedrijfsvloeren komen het meeste tot hun recht in de zwaarste omstandigheden. Deze vloeren zijn opgewassen tegen de zwaarste chemicaliën en zijn antistatisch. Net als industrievloeren zijn bedrijfsvloeren te hanteren in de meest extreme warmtegraden. Ook deze vloeren zijn te verkrijgen in antislip. Bedrijfsvloeren zijn te bevestigen op nagenoeg elke oppervlakte. Mocht de vloer toch te fors belast worden is onderhoud of reparatie gemakkelijk, rap en niet prijzig.

Een industrievloer bestaat uit polyurethaancement en is zeer vlug aangelegd. Wanneer deze vloer geplaatst wordt kunt u vrijwel altijd diezelfde dag nog de vloer helemaal belasten en is hij waterafstotend. Een industrievloer is passend voor elk vertrek waarin veel vocht is of wanneer de vloer fors belast wordtIndustrievloeren zijn bestand tegen hevige temperaturen; van -40 tot een grootse +120 graden Celsius. Deze vloeren zijn gemakkelijk te reinigen en kunnen met antislip keus verkregen worden.

Meer informatie over gietvloeren, bedrijfsvloeren en/of industrievloeren? Neem contact op met Kornuyt (0492-534596) of bekijk  www.kornuyt.nl.

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply