Originele cadeaus

0

Of het nu de feestdagen zijn die voor de deur staan of je binnenkort een verjaardag hebt, het uitzoeken van een geschikt cadeau kan soms lastig zijn. Want hoe weet je nu wat je zwager wilt hebben? Of welk cadeau moet je voor je nieuwe geliefde kopen? Wij hebben speciaal voor jou leuke en originele cadeaus op een rijtje gezet zodat jij wat inspiratie krijgt.

#1 Beleving

Misschien niet het meest originele cadeau, maar wel het meest veelzijdige. Het geven van een beleving kan namelijk op veel verschillende manieren. Zo kun je een parachutesprong cadeau geven, kun je samen een weekend weggaan of laat je iemand genieten van een wijn- of bierproeverij op maat. Stuk voor stuk originele belevingen die de ontvanger nooit meer zal vergeten.

#2 Pakketjes

Soms weet iemand niet wat diegene wilt hebben. Dan is het leuk om een pakketje samen te stellen van verschillende producten. Voor je moeder kun je bijvoorbeeld een ontspanningspakket maken met badschuim, een tijdschrift en snoepjes. Heb je een cadeau nodig voor iemand die dol op koken is? Denk aan een pakket met mooie messen, een kookboek en een aantal zakjes kruiden. Laat je creatieve brein de vrije loop en stel de meest originele pakketjes samen.

#3 Foto

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor iemand? Dan kun je kiezen voor een mooie foto. Je kunt een foto laten afdrukken bij de Hema, maar een foto op groter formaat is ook een mogelijkheid. Zo kun je kiezen voor een foto op acrylglas of een foto op plexiglas. Deze foto’s zijn in verschillende maten te bestellen en kunnen zowel binnen als buiten opgehangen worden. Verras de ontvanger met een memorabele foto op glas.

#4 Geld

Geld geven is eigenlijk altijd een goed idee. De ontvanger kan zelf bepalen wat diegene met het geld wilt doen en jij hoeft er vrijwel geen moeite voor te doen. Wil je toch wat extra’s voor diegene doen? Kies er dan voor om geld in ballonnen met helium te doen en deze cadeau te geven. Een ander leuk idee is om met het geld een figuur in een lijst te creëren. Je kunt het zo gek niet bedenken! Neem voor inspiratie eens een kijkje op Pinterest.

Met bovenstaande ideeën kun je vast uit de voeten bij de eerstvolgende verjaardag of tijdens de feestdagen. Vergeet niet dat het gebaar vaak al voldoende is en dat de ontvanger het kan waarderen als je alleen al aan de verjaardag gedacht hebt.

Share.

About Author

Leave A Reply