Teaktuinmeubelen en groene vingers

0

Ik kreeg afgelopen weken een acute aanval van groene vingers. Je kent het vast wel, dat gevoel dat je krijgt wanneer het zonnetje weer tevoorschijn komt en de bomen weer wat blad beginnen te krijgen. Dan moet er weer wat aan het tuintje gebeuren. Ik heb me een ongeluk lopen wieden, snoeien, bemesten en planten. Alles om weer het perfecte tuintje te krijgen voor de zomer van 2015.

Kleur in de tuin!
De hippe tuinmagazines laten zien dat kleur deze zomer –hot- is.
De hortensia’s, passiebloemen, klimrozen, en petunia’s zijn veelvuldig aangeschaft.
Daarnaast heb ik altijd een speciaal hoekje gereserveerd voor mijn mini moestuin. Een aantal aardbeiplantjes, een aantal bessenplanten, en een perenboompje.
Niks is mooiers om in de zomer in de tuin te zitten met een schaaltje zelf gekweekt fruit.

Goodbye plastic, hello Teak!
Over zitten gesproken, de plastic tuin set die ik in de tuin had staan was ook aan vervanging toe. Ben niet echt fan van de plastic stoelen maar prijstechnisch waren ze destijds het enige dat de portemonnee kon veroorloven…..

Deze keer wilde ik iets anders. Iets dat trendy is, comfortabel en een lange ‘houdbaarheidsdatum’ heeft, iets dat niet na twee jaar aan vervanging toe is zeg maar. Na een flinke zoektocht ben ik eruit: Ik ga voor teak! Lekker natuurlijk, perfect voor buitengebruik. Nagenoeg geen onderhoud, en als je helemaal niets doet krijg je vanzelf een echte ‘vintage-look’.

Vanzelfsprekend ga je voor een echte teak tuinset niet over 1 nacht ijs, tenminste- ik niet.
Ben via internet terecht gekomen bij een website met teak tuinmeubelen. Aangezien de showroom op een acceptabele afstand zat, ben ik langsgegaan….en direct verliefd geworden.
Teak is het voor mij!
Bij deze teakspecialist importeren ze zelf de meubels uit Indonesië. De kwaliteit is dan ook super. Geen wachttijden, direct meenemen of laten bezorgen. Ik ben gegaan voor een robuuste teak tuintafel en een teak tuinbank. Ter plekke nog bijpassende kussens uitgezocht…….Daarom mijn tip voor de tuin, ga voor kleur en een mooie teak tuinset!

Share.

About Author

Leave A Reply