6 dingen die je kunt huren voor een sportdag

0

Een sportdag is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en lekker in beweging te komen. Organiseer bijvoorbeeld een sportdag voor jouw klas, voor je buren, voor je vrienden of als teambuildinguitje voor je collega’s. Dit zijn 6 attributen die je kunt huren voor een geslaagde sportdag.

Bubble voetbal

Bubble voetbal is een grappige variant op het ouderwetse potje voetbal. Je kunt grote bubbelpakken huren waar alle spelers in gehesen worden. Zit iedereen in zijn ronde opblaasbare pak? Dan kan de wedstrijd beginnen! Dit spel speel je met gelijke teamgroottes tegen elkaar, waarbij je net als bij voetbal probeert om te scoren. Het leuke is dat jij je tegenstanders om kunt beuken, wat een extra dimensie geeft aan het spel. Doordat je in een luchtbubbel zit stuiter je ongedeerd weer terug.

Springkussen huren

Voor de kleintjes is het fantastisch als er een springkussen aanwezig is op de sportdag. Bij Springkussenverhuur Den Haag of Springkussenverhuur Groene Hart huur je springkussens in allerlei vormen en formaten. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijk springkussen in de vorm van een kasteeltje of voor een circus springkussen. Vaak is er veel meer mogelijk op de springkussens dan alleen springen en zijn er ook een glijbaan, tunnel en verschillende obstakels voor eindeloos spring- en speelplezier.

Stormbaan huren

Een stormbaan is een soort springkussen voor de jeugd en volwassenen. Wie is de snelste en sterkste van jullie gezelschap? Met een gave stormbaan kom je erachter. Er zijn stormbanen te huur in diverse maten en moeilijkheidsgraden. Zo zijn er onder andere stormbanen te huur voor de kleinere waaghalzen tot wel 24 meter lange stormbanen met hoge obstakels voor de echte daredevils.

Pannakooi huren

Bij Panna voetbal staan de mooie acties centraal en draait het minder om het scoren van een doelpunt. Door een Pannakooi te huren voor jouw sportdag kunnen de spelers op een goed afgebakend veldje hun kunsten laten zien en is er automatisch de ruimte voor omstanders.

Zaklopen op sportdag

Zaklopen op sportdag

Zaklopen is een echte klassieker tijdens de sportdag. Samen met je team spring je zo snel mogelijk door een afgezet parcours heen. Door zakloop zakken te huren heb je een leuke en simpele activiteit voor alle leeftijden op jouw sportdag. Deze attractie is eenvoudig zelf te begeleiden.

Funslang huren

De funslang lijkt op zaklopen, maar in plaats van dat je in je eentje in een zak zit, moet je samen met jouw team van maximaal 6 personen zo snel mogelijk een afstand afleggen zonder dat jullie omvallen. Zoals je ziet zijn er talloze attributen te huren voor een gezellige sportdag.

Share.

About Author

Leave A Reply