Betaalbare decoupeerzaag merken

0

Er bestaan ontzettend veel merken decoupeerzagen, welke allemaal weer van elkaar verschillen. Denk maar eens aan de prijs en kwaliteit van de zaagmachines. Natuurlijk heeft niet elke klusser hetzelfde budget, waardoor vergelijken verstandig is. Zo bestaan er merken speciaal voor de professionele klussers, maar ook voor de doe-het-zelvers. In deze blog zullen we met name ingaan op de betaalbare oftewel budget merken.

Powerplus

Een wel heel bekend merk bij de huis-en-tuin klussers is wel het merk Powerplus. Dit merk heeft diverse decoupeerzaagmachines op de markt gebracht. De prijs- kwaliteitsverhouding van deze machines is prima. Echter kun je met de Powerplus decoupeerzagen vrijwel alleen eenvoudige zaagklussen verrichten. De vermogen van deze machines is namelijk niet aan de hoge kant. Gelukkig biedt Powerplus leuke accessoires, welke het zagen nog een stuk eenvoudiger maken. Denk maar eens aan de geleiderail. Met behulp van deze geleider, welke op een soort van liniaal lijkt, kun je de mooiste zaagsneden maken.

Einhell

Net als het merk Powerplus valt Einhell onder de betaalbare merken. Je kunt dit merk herkennen aan de donker rode kleur. Echter bestaat het assortiment, wat betreft decoupeerzagen, uit een klein aantal zaagmachines. Hierdoor heb je als klusser minder keuze. Toch zijn deze machines populair bij veel klussers. Dit vanwege het vermogen als zowel de zaagcapaciteit. Ook kun je met een Einhell decoupeerzaagmachine in diverse hoeken zagen.

Ferm

Een misschien wat minder bekend merk is Ferm. Er bestaan namelijk maar 2 Ferm decoupeerzagen, welke zijn te herkennen aan de kleuren grijs en oranje. Het vermogen van deze machines is misschien iets wat aan de lage kant, maar dat neemt niet weg dat het goede zaagmachines zijn. De prijs is tevens ook erg aantrekkelijk. Zo betaal je voor de goedkoopste variant iets minder dan 40 euro. Dus mocht je op zoek zijn naar een voordelige decoupeerzaag, dan is het verstandig om de zaagmachines van Ferm in de vergelijking mee te nemen.

Share.

About Author

Leave A Reply