Hoe maak je van jouw bruiloft één groot feest? #tips

0

Jullie gaan trouwen en nu het weer mag, wil je natuurlijk een spetterend feest geven. Waar moet je eigenlijk allemaal aan denken bij het organiseren van een huwelijksfeest? Wij geven je vijf tips waarmee je jullie feest tot een groot succes maakt!

1.  Openingsdans

Wij raden altijd aan om voor een opening te gaan van jullie feestavond. Zo is het voor de gasten duidelijk dat de dansvloer geopend is en iedereen klaar is om te feesten. Een opening van de avond kan er op verschillende manier uitzien. De meest populaire keuze is de openingsdans. Wist je dat… de DJ’s van SKYFLY je graag helpen bij het maken van een ‘openingsdans mix’? Jullie geven je favoriete nummers aan de DJ door en hij zorgt ervoor dat dit mooi in elkaar overloopt.

Houd je niet van dansen of ben je een echte houten klaas? Denk dan aan een alternatief om de avond te openen. Een korte speech, een lintje doorknippen of een spectaculaire opening met sparkulars of streamers. Je kunt het zo bijzonder maken als je zelf wilt.

2.  Licht

Verlichting speelt een belangrijke rol tijdens jullie trouwfeest, het is onderdeel van de algehele decoratie. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een bepaald kleurenthema, stel de verlichting hier dan ook op af zodat je één mooi geheel hebt. Daarnaast bepaalt verlichting een groot deel van de sfeer in de ruimte. Laat je altijd goed adviseren door de partij die jullie feestavond regelt. Verlichting kan echt het verschil maken tussen een leuk feest of een spetterend feest om nooit meer te vergeten!

3.  Foto’s

Waarschijnlijk hebben jullie een fotograaf in de arm genomen die jullie speciale dag vast gaat leggen. Hoe leuk is het als jullie gasten hier ook een bijdrage aan kunnen leveren? Beleef jullie bruiloft door de ogen van jullie familie en vrienden. Snapshot is een app die dit mogelijk maakt! Het is de digitale variant van de wegwerpcamera. Dit betekent dat iedereen de app kan downloaden in de Appstore of Google Play store. Gedurende de dag en avond kunnen gasten foto’s maken van zichzelf of van elkaar via de app. Er is ook een mogelijkheid om hier een berichtje bij te typen, zo heb je ook meteen een digitaal gastenboek. Alle foto’s zijn na afloop van het feest te downloaden in jullie online omgeving.

4.  LED dansvloer

Houden jullie van dansen en willen jullie de feestzaal net even wat spectaculairder maken? Kies dan voor een led dansvloer. De dansvloer kan in iedere gewenste kleur worden neergelegd. Liever een knipperende vloer? Ook dit is mogelijk. Dans de sterren van de hemel op jullie gepersonaliseerde dansvloer! Goed om te weten: De dansvloer panelen zijn maar 1cm hoog waardoor je er niet over struikelt. Vraag van tevoren even na bij de locatie hoe groot de dansvloer kan en mag zijn.

5.  Bruiloft DJ huren

Last but not least.. live entertainment! Een bruiloft is niet compleet zonder feestavond. Kiezen jullie voor een bruiloft DJ? Een DJ in combinatie met een live artiest zoals een zangeres, saxofonist, gitarist? Of een DJ in combinatie met een band? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Zijn jullie gasten wat lastiger de dansvloer op te krijgen? Kies dan voor een DJ met live artiest, welke de gasten opzweept en de dansvloer op krijgt. Het dak kan er af!

Share.

About Author

Leave A Reply