Tips voor de beste carnavalsoutfit.

0

Carnaval. Je haat het of je houdt ervan. Iets daartussenin lijkt niet te bestaan. 1 ding is zeker, je moet het in ieder geval een keer meegemaakt hebben. En dan kan de perfecte Carnavalsoutfit natuurlijk niet ontbreken.

Maar ja, als carnavals-leek weet je misschien niet zo goed waar te beginnen.
Regel 1, zet je schaamte opzij. ‘Voor gek lopen’ gaat je namelijk per definitie niet lukken. Simpelweg omdat met carnaval té achterlijk niet bestaat. Echt niet.
In het begin voelt het misschien nog wat vreemd en onwennig, maar trust me, zodra je opgaat in het feestgedruis (en eens even goed om je heen kijkt) snap je niet waar je je ooit zorgen om hebt gemaakt.

Ondanks het feit dat niets te gek is, zijn er nog wel een aantal praktische tips waar je rekening mee kan houden. Want wat trek je aan als het buiten (in de sneeuwdeken die niet vreemd is voor februari) -4 en binnen (in die zweterige kroeg) +40 is? Inderdaad. Daar dient rekening mee gehouden te worden. En eigenlijk is de beste optie je te kleden op beide temperaturen. Want hoewel je van tevoren kan bedenken heel de dag buiten door te brengen om praalwagens te bekijken, is de kans groot dat je daarna toch in de kroeg belandt.
Sta je in die kroeg graag gekleed als sexy schoolmeisje? Wellicht is het dan een idee om je (bijna) blote benen buiten (tijdens de optocht, op de fiets, wachtend op een taxi of zwalkend van kroeg naar kroeg) te bedekken met bijvoorbeeld een trainingsbroek.
Een (winter)jas is bovendien ook geen overbodige luxe. Maar ga dan wel voor een ‘oud’ exemplaar. Mocht ie gaan stinken naar kroeg, beschadigen na een valpartij of gewoon spoorloos verdwijnen.
Tot slot: hoewel die sexy hakken perfect matchen bij dat ene jurkje, moet je misschien toch overwegen voor comfortabel schoeisel te gaan. Dagen hossen, alcohol consumptie (zowel van jouw als de mensen om je heen) en plakkerige kroegvloeren vragen daar namelijk om. Komen die oude sneakers, die eigenlijk al lang rijp waren voor het grofvuil, toch nog van pas.
Denk je er na deze tips helemaal klaar voor te zijn? Kijk dan snel hier voor jouw ultieme carnavalskostuum. Alaaf!

Share.

About Author

Online marketeer met uiteenlopende interesses. Vind het leuk om bedrijven online verder te helpen. Daarnaast beheerder meerdere blogs.

Leave A Reply