Vrouwen versieren en jezelf zijn!

0

Nou, de andere manier, behalve door te gaan “netwerken” is door je vooral te richten op de dingen die deze mooie meisjes aantrekkelijk vinden: liefde op het eerste gezicht als donderslag bij heldere hemel. De droom die ze vroeger met hun barbie-popjes uitbeeldden zien ze nu werkelijkheid worden. De vraag is dan: wat is deze droom die mooie meisjes willen zien gebeuren?

Nou, aangezien je met MEISJES te maken hebt, moet je weten wat MEISJES leuk vinden. Van daaruit kun je je verder “specialiseren” zeg maar.
Dus: wat vinden meisjes in het algemeen leuk?. In principe wil een meisje gewoon iemand die zichzelf is, die interesse in haar toont en lieve dingetjes voor haar doet, want daar zijn ze erg van gecharmeerd.

Dat zijn de belangrijkste dingen. Interesse tonen gebeurt meestal door vragen te stellen, maar dit betekent NIET dat je een interview gaat afleggen. Knoop dit goed in je oren. Als jij gewoon jezelf bent, komen jouw aantrekkelijke mannelijke eigenschappen vanzelf wel naar boven. Inderdaad, tegenwoordig, de tijd waar de identiteitscrises vaak de boven-ondertoon lijken te spelen (het publiek geheim), kan een bijslijping van je persoonlijkheid en leefstijl ook wonderen doen, maar daar kom ik zo meteen op terug. Meisjes houden er ook van om op een voetstuk te worden gezet, maar dat hoeft niet altijd.

Bij mooie meisjes geldt dit wel: ze worden graag verwend. Ze verwachten dat je de deur voor ze opendoet en een goed gevoel voor de etiquette hebt. Dat noemen wij ook wel het hebben van charme: een charmant persoon waarmee jij de meisjes ook charmeert. Begint er al wat te dagen? Zie je de link al tussen de schoonheid van een mooie vrouw en haar PASSIE voor schoonheid? Komt wel. Als ik een hint mag geven: denk na over wat allemaal onder de schoonheid des levens valt.

vrouwenversierenfashion.nl

Share.

About Author

Leave A Reply