Zo draag je een korte trouwjurk met flair

0

Ook bruidsmode gaat met zijn tijd mee. Waar we vroeger alleen maar hoge halslijnen, lange mouwen en veel tierelantijntjes zagen, zien we nu ook regelmatig minder conservatievere bruiden. De kortere trouwjurk is daar een voorbeeld van en ideaal voor vrouwen die graag de kont tegen de krib gooien óf voor vrouwen die op een strand trouwen. Zo voel je heerlijk de wind door je benen waaien en zweet je niet de pan uit.

Lengtes

Net als de lange, traditionele trouwjurken hebben de korte trouwjurken ook verschillende lengtes. Je kunt denken aan de echte minirokken, maar er zijn ook korte trouwjurken die een zogeheten ‘theelengte’ hebben tot net onder de knie. Een trouwjurk die achter lang is en voor kort is ook erg populair onder de korte-trouwjurk-bruidjes.

Hoe draag je de korte trouwjurk?

Als je vrij kort van stuk bent kun staat jou een jurk tot op de knie erg mooi. Draag hem met een mooie hoge pumps en let the legs shine! Als je mooie benen hebt kun jij ook best wegkomen met een mini-trouwjurk. Ook deze draag je uiteraard met hoge hakken. It’s all about the shoes bij korte trouwjurken. Hou jij van een sluier, dan kan dat prima. Let er wel op dat hij niet te lang is, maar in verhouding met je jurk.

Designers

Ben jij er zeker van dat je een korte trouwjurk wil, ga dan eens op zoek naar een designer waar jij weg van bent. Als je er enkele hebt uitgekozen kun je uitzoeken of zij ook korte trouwjurken hebben ontworpen. Ga eens kijken bij de merken Cumbeline, Jesús Peiro en Vera Wang. Zij hebben vaak prachtige korte jurken in hun collectie.

Vintage

Vintage is helemaal 2014 en het is een leuk thema om toe te passen op je bruiloft. Bij een vintage bruiloft hoort natuurlijk een vintage trouwjurk. En ben maar niet bang dat een korte trouwjurk niet in het rijtje past, want dat is zeker niet het geval.

Share.

About Author

Leave A Reply